maandag 18 juli 2016

Fontein 36 x 18

Fontein 36 x 18

Wie bieden de Laagste Prijs Garantie. Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Nu keuze uit ruim 7fonteinkranen.


Fontein 36 x 18

Fonteinkranen nu online vergelijken. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Deze B-stone XS fontein van Sanidream is super compact en neemt weinig ruimte in beslag. Hij is gemaakt van natuursteen en met de hand vervaardigd.


Dat maakt het een echt natuurlijk product! Een warme sfeer in uw toiletruimte creëert u met natuursteen. Deskundig advies en snelle levering. Door zijn afmeting is hij in bijna iedere toiletruimte te plaatsen.


U kunt deze losse fontein helemaal aanpassen aan uw eigen wensen. Het voordeel van de Mini-block is dat hij compact is en daardoor weinig ruimte in beslag neemt. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Een fontein is klein van stuk, maar onmisbaar in een moderne toiletruimte. Saniweb begrijpt dat je je stijl het liefst overal in huis doorvoert om een mooi geheel te creëren. Het toilet en zelfs het fonteintje horen hier uiteraard ook bij. Ons uitgebreide en gevarieerde aanbod maakt het mogelijk om voor iedere woning een passend exemplaar te vinden. Het is binnen maximaal werkdagen bij u thuis geleverd en uw bestelling is eenvoudig uit te breiden met bijbehorende afvoer en fonteinkraan.


Fontein 36 x 18

Kraangat zit aan de rechterzijde zonder overloop. De Mini fontein Blong heeft een breedte van centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter. Doordat de Clou Flush fontein een rechthoekig design heeft, past deze fontein goed in kleinere ruimtes, omdat de fontein minder naar voren uitsteekt.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Het voordeel daarvan is dat u zelf kunt bepalen met welke kraan en andere onderdelen u de set wilt samenstellen. De fontein wordt geleverd exclusief kraan, sifon en afvoerplug. Schrijf de eerste review over dit product. Aan de linkerkant van het fonteintje bevindt zich een kraangat, waar u zelf een kraan op kunt monteren om de set compleet te maken.


Kies hier een andere kleur. Geef het kleinste kamertje van het huis een moderne uitstraling met deze fonteinset van keramiek. Op zoek naar een Best Design Class fonteinset 36x18cm kraan links wit? Bestel deze en andere Best Design Class producten voordelig online bij Sanitairwinkel. Vandaag korting bespaar nu €79!


De gemiddelde prijs is €438.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts