vrijdag 29 juli 2016

Ja nee sticker maken

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Instrijk- en Zelfklevende Labels. Keuze uit illustraties! Druk stickers van je eigen ontwerp. U krijgt nog wel de huis-aan-huisbladen zoals weekkrant De Brug en wijkbladen.


Op den duur krijgen wij er allemaal wel eens mee te maken met het feit dat onze brievenbus vol steekt met reclamedrukwerken. De Sticker is 4x8cm, van vinyl (kan dus tegen de regen), en past perfect op een normale deurstijl vlak boven of onder de bel. Je kunt hem ook ophalen bij de kassa van het Ir. Ottenbad of de Tongelreep. Ongewenst ongeadresseerd reclamedrukwerk (reclamefolders) kunt u uit de brievenbus weren door gebruik te maken van de ‘ NEE NEE sticker ‘ of de ‘ NEE JA sticker ‘. Als u de NEE NEE sticker op de brievenbus plakt ontvangt u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer en geen huis-aan-huis-bladen.


Nee Nee Sticker op de brievenbus. Geen ongeadresseerde reclame, geen huis-aan-huis bladen. Nee Ja Sticker hier ook aanvragen. JA NEE Sticker kun je hier aanvragen.


Ja nee sticker maken

Geen reclame drukwerk, maar wel huis-aan-huis bladen in de brievenbus met de JA - NEE - sticker. De stickers kunt u bestellen bij uw gemeente. Ik krijg trouwens ook geen huis aan huis meer sinds ik een nee - ja sticker heb, alhoewel me dat eik weinig boeit. Brievenbus stickers Brievenbussticker.


Hieronder vind je alle mogelijkheden incl een hele speciale grappige sticker voor op je voordeur. Kijk snel naar deze sticker en voorkom ongewenst bezoek! Deze stickers zijn NIET voorzien van een coatinglaag, dus van dezelfde kwaliteit als de stickers die u bij de gemeente kunt halen.


Ja nee sticker maken

Nu Gratis bestellen een JA - NEE Sticker ! Dit is goed voor het milieu. Bestel dan de Gratis brievenbus sticker. Met een NEE - NEE - sticker of een NEE - JA - sticker geeft u aan dat u geen reclame in uw brievenbus wilt. De invoering van de Ja - Ja - sticker zorgt jaarlijks voor een grote besparing op papier, inkt en brandstof voor het maken en verspreiden van drukwerk. Waarom voert Utrecht de Ja - Ja - sticker in?


U kunt de antireclamesticker ophalen bij de receptie van het stadskantoor of bij uw wijkbureau. JA - JA Sticker voornamelijk voor Amsterdam. Maar ook buiten Amsterdam kan je deze ja - ja sticker op je brievenbus plakken om duidelijk te maken dat je graag alle reclame en huis bladen wilt ontvangen. U plakt een NEE - NEE sticker op uw brievenbus als u geen ongeadresseerde reclame en geen huis-aan-huisbladen wilt ontvangen. U plakt een NEE - JA sticker op uw brievenbus als u geen ongeadresseerde reclame, maar wél huis-aan-huisbladen wilt ontvangen.


Ja nee sticker maken

U hoeft geen afspraak te maken. Nee ja sticker brievenbus collectie. Binnen 1-werkdagen gelever in vele uitvoeringen. Met gratis nee sticker tegen verkopers, collectes en geloofsovertuigers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts