vrijdag 8 juli 2016

Hardhout buiten behandelen

Hardhout behandelen na het schoonmaken. Woca is een Deense fabrikant gespecialiseerd in de behandeling van hout voor zowel binnen als buiten. Hun Exterior Oil serie is zeer goed bruikbaar voor het behandelen van de verschillende soorten hout en heeft voor diverse houtsoorten een specifiek pigment zoals voor Douglas Hout.


Zowel in kleur als transparant verkrijgbaar. Dat azobea surinaams hardhout (echt hard) is, dat niet werkt en gebruikt wordt o.

Dat de crimineel bouterse dat hout gebruikte in de tachtiger jaren van de vorige eeuw om de Nederlandse overheid te shanteren? Dat Marantie kozijnen als hardhout verkocht worden. Om hout te behandelen zijn er een aantal producten beschikbaar op de markt. Deze producten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën: Olie, was, beits en lak.


Deze hoeft niet behandeld te worden en is daarmee zeer onderhoudsarm, waardoor ideaal voor buitengebruik. Evenals de voorgaande houtsoorten kan vergrijzing bij hardhout tegengegaan worden door gebruik te maken van een transparante beits. Wij laten het steigerhout buiten zagen, uit geselecteerde stammen.


Zodat wij verzekerd zijn dat het steigerhout geschikt voor buiten is.

Steigerplanken voor buiten zijn makkelijk te zagen en te schuren voor een mooi eind resultaat. In het kort hoe te behandelen én aan te brengen: Laat geen scherpe randen aan de platen zitten, schuur deze licht rond met een 2-mm radius (niet overdreven). Jouw mooie hardhouten tuinmeubelen laat je het liefst zo lang mogelijk buiten staan, misschien zelfs wel het hele jaar rond. Door de invloed van de verschillende weersomstandigheden is het soms nodig ze even een opknapbeurt te geven.


De duurzaamheidsklasse van hardhout is daarom categorie tot 2. Onderhoud voor hardhouten tuinmeubelen. Het hout is gewend aan een klimaat met hogere vochtigheid als in Europa, waardoor het hout wat extra onderhoud en bescherming nodig heeft. Schilderen van verf, lak of beits op nieuw of behandeld hout Het schilderen van verf, lak of beits op onbehandel behandeld of nieuw hout vraagt -voordat je gaat schilderen- de nodige voorbereiding. Vooraf reinigen en schuren van de ondergrond moet altij ongeacht de houtsoort.


In dit artikel vertellen we alles over hardhoutsoorten. Welke soort hardhout moet je kiezen voor het bouwen van een houten terras, beschoeïng of een schutting? De term hardhout is een verzamelnaam voor allerlei - doorgaans tropische - hardhoutsoorten. Welke hardhout soort kunt u het beste kunt kiezen voor uw schutting of terras buiten ? Voordat hout voor de eerste keer behandeld kan worden dient dit uiteraard goed droog te zijn. Vlonderplanken die nog vochtig zijn bij het leggen dient men derhalve eerst enkele maanden te laten drogen voordat het hout behandeld wordt.


Onbehandeld hout dat grijs geworden is kan worden opgefrist met oxaalzuur. Wilt u buiten hout beschermen?

Met de Exterior-producten van Rubio Monocoat bent u verzekerd van ijzersterke bescherming van uw houten oppervlakken buiten. Minimaal jaar klaar met onderhoud. Hout behandelen voor buiten - Behandel uw hout buiten met één van de producten van GRIPWOOD. Zo hou je je prachtige meubilair als nieuw en kunnen ze jaren mee.


Hier vind je de stappen en tips voor het teak- en hardhout schoonmaken, teakhout behandelen en hardhout behandelen. Teak- en hardhout schoonmaken. Gebruik hiervoor bij voorkeur een zachte borstel. Wij hebben voornamelijk hardhoutsoorten in ons assortiment, zowel tropisch als Europees hardhout.


Dit zijn geschikte houtsoorten voor buiten maar kunnen uiteraard ook binnen worden gebruikt. Onze houtsoorten hebben niet alleen een goede kwaliteit en een lange levensduur maar zijn ook gewoon mooi om te zien. Dit geldt voor ons hardhout , ons gewolmaniseerd hout en onze andere houtsoorten.


Als aanbieder van tuinhout leggen wij ons exclusief toe op hout voor buiten. Hout voor buiten in oneindige variaties. Als het gaat om de verschillende formaten hout voor buiten , heeft Onlinetuinhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts