maandag 11 juli 2016

Eigen stickers

Vrolijke Plak en StrijkLabels. Eigen Tekst en Superkwaliteit! Wil je zelf stickers ontwerpen? Via onderstaande ontwerpmodule kun je gemakkelijk stickers maken en bestellen.


Onze ontwerpmodule is gemakkelijk in gebruik, waardoor zelfs mensen met weinig computerkennis deze kunnen.

Gebruik je eigen afbeeldingen, logo en tekst om het plaatje compleet te maken. Verkrijgbaar in diverse vormen. U kunt uw eigen full colour sticker zelf ontwerpen, en uw full colour sticker voorzien van eigen ontwerp en tekst. De full colour stickers zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer.


Iedere keer als je deze nu wil versturen, moet je echter opnieuw een gekke bek trekken om een leuk plaatje te maken. Bestel eenvoudig uw eigen stickers , of etiketten met de StickerApp design-applicatie. Maak eigen stickers en etiketten!

Zo gaan je stickers lekker lang mee. Je begint met een eigen volledig nieuw ontwerp in onze ontwerpmodule of je past een design aan dat al door ons is bedacht. Van geboortestickers tot verkoopstickers, van decoratiestickers tot kantoorstickers en van kinderstickers tot plakletters.


Heb je een sticker voor ogen maar zit deze er niet bij? Stickers kopen kan ik elke maat, afmeting en afwerking. Tekst stickers eigen ontwerp beoordeeld door: Suzanne Freijser Ik had gekozen voor eenmalige machtiging, maar hier kies ik de volgende keer niet voor, want hierdoor kreeg ik de sticker pas na dagen. Helaas kreeg ik de eerste keer de verkeerde kleur.


Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten.


Als je al een eigen bestand hebt, kun je direct je sticker bestellen via onze website en aan het einde van je bestelling je bestand uploaden. Dan kun je zelf sticker labels ontwerpen met onze ontwerpmodule. In het blog Hoe werkt zelf stickers ontwerpen?


Deze standaard stickers zijn perfect voor een guerilla marketing stunt of om bij bestellingen te doen. Je kan kiezen uit vele formaten en de stickers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bekijk de aanleverspecificaties om er zeker van te zijn dat je de juiste bestanden aanlevert en de mooiste stickers krijgt.

Laat dan stickers drukken met jouw eigen ontwerp. Van heel groot tot heel klein, bij Drukwerkdeal. Bestel jouw eigen stickers in klein formaat bij Drukwerkdeal.


Bekijk ons assortiment aan doming stickers , stickers in klein formaat en stickers op rol. De stickers kunnen dan op vellen of los geleverd worden. U kunt er eventueel ook voor kiezen om de stickers te laten lamineren. Middels deze transparante laag wordt de levensduur van de sticker aanzienlijk vergroot.


Als u uw stickers door ons laat maken, is alles mogelijk. Bij Stickermaster is dat mogelijk met de sticker ontwerpen module. Wij bieden hier twee verschillende soorten stickers aan.


Ons assortiment bestaat uit Full Colour en Vinyl. Hieronder zie je een overzicht van verschillende stickers en giveaways die wij kunnen leveren. We snappen dat het wat veel lijkt, maar neem eens de tijd om de verschillende blokken door te nemen. De dikgedrukte teksten naast de tekeningen zeggen vaak al of dit de type sticker is waar je naar op zoek bent. Standaard vormen of eigen ontwerp.


Het formaat geef je zelf tot op de millimeter nauwkeurig aan. Laat je creativiteit de vrije loop, wij bedrukken stickers in vrijwel alle soorten ontwerpen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts