donderdag 28 juli 2016

Raamfolie van binnen naar buiten kijken

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Bekijk snel ons assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!


De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Anti inkijk folie of privacy folie is er voornamelijk op gericht het zicht van buiten naar binnen te belemmeren c. In iedere ruimte waarbij het niet wenselijk is dat er naar binnen gekeken wordt, vindt deze folie een toepassing. Door middel van anti inkijk folie verhoogt u de privacy en houdt u ongewenst inkijk tegen. Wel naar buiten kijken , niet naar binnen ? Veel mensen zoeken raamfolie waarbij ze wel naar buiten kunnen kijken en de mensen van buiten niet naar binnen kunnen kijken. One-way-vision-folie biedt de oplossing.


Maar er is een kantekening. Zij willen geen enkele inkijk en ook geen enkel licht inval van buiten af.

Het raam moet dus totaal worden verduisterd. Hiervoor verkopen wij twee type raamfolie van Aslan. Het eerste verduisterende folie (DFP) laat nog een heel klein percentage licht binnen , het tweede folie, de Wlaat geen enkel licht straaltje door. Dankzij de spiegelende werking aan de buitenzijde van deze folie kan er niet meer naar binnen gekeken worden bij uw kantoor of woonhuis.


Vanuit binnen gezien is de folie echter helder en u heeft dus zelf uitstekend zicht! De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten. Dit glasfolie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden.


Niet naar binnen kijken , wél naar buiten kijken. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen. One way vision folie is zoals de naam al doet vermoeden, raamfolie waarbij men van binnen wél naar buiten kan kijken.


Het is een veel gevraagd folie dat tot nog toe eigenlijk alleen door glasfolie bedrijven bedrukt werd geleverd. Normaliter is dit folie wat je veel op ramen van bedrijven ziet zitten. Voordeel is dat je overdag naar buiten kunt kijken. Die spiegeling werkt alleen overdag. Kun je wel naar binnen en niet naar buiten kijken.


Ben je op zoek naar raamfolie waar je niet doorheen kunt kijken maar wat wel al het licht doorlaat? In deze categorie staan anti inkijk folies welke wel het licht van buiten doorlaten, maar wat naar binnen of buiten kijken vrijwel onmogelijk maakt. Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd.

Kies uit producten vanaf € 299. Wir holen die Trends von der Straße direkt in unseren Shop. Entdecke einen einzigartigen Mix aus allen Einflüssen der Streetwear bei Stylefile!


Wel zou u dan stroken van deze folie aan kunnen brengen zodat u wel en de voorbij lopende mensen moeilijker naar binnen kunnen kijken. Zorg voor optimale pricavy met one way vision folie. Is raamfolie helder en kan ik normaal naar buiten kijken ? Het grote voordeel van glas is dat je ongehinderd naar buiten kunt kijken. De glasproducenten doen er alles aan om zo helder mogelijk glas te maken. Ook wij doen er alles aan om de folie zo helder mogelijk te maken.


Anti inkijkfolie wordt toegepast op glas waar het niet wenselijk is dat men naar binnen kan kijken ,. Raamfolie mag dat beeld – die ervaring – niet veranderen. Deze ondoorzichtige folie plak je simpelweg op je ramen om te voorkomen dat mensen van buiten naar binnen kunnen kijken. Het leuke aan raamfolie is dat je deze in verschillende patronen op je ramen kunt plakken. Als je naar buiten kunt kijken , kun je ook naar binnen kijken. Op het moment dat dit een probleem wordt, moet er een oplossing gezocht worden.


En een oplossing is er: privacy folie, ook wel anti-inkijk folie genoemd. We hebben het hier over een zelfklevende raamfolie die in iedere bestaande situatie op het glas kan worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts