dinsdag 12 juli 2016

Arco bijzettafel

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Reserveer online, laagste prijzen. Zoek naar bijzet tafel op de nieuwe KensaQ. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel.


Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren.

Een collectie vriendelijk gevormde bijzettafeltjes waarmee je een afwisselend landschap kunt creëren. Een familie van handige kleine tafeltjes voor al die momenten dat werken en wonen in elkaar overgaan. Het Nederlandse merk werkt namelijk voor een groot deel met lokaal hout. Hierbij wordt niet zomaar hout gebruikt.


En natuurlijk spreken de eenvoudige ontwerpen boekdelen. Het blad is uitgevoerd in eiken N-lak. De poot is uitgevoerd in Ceiken zwart P-lak. Zijn poten zijn daarentegen uitgevoerd in Eiken Black.

Ze hebben elk hun eigen charme. Meer over tafels van Arco. Elk bijzonder in afwerking en eenvoud. Al jaar uw Meubelexpert. Bekijk ons gehele meubelen assortiment online.


Graag maken wij voor u een offerte voor u. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Hij is een afstammeling van het bekende boerenkrukje. Weliswaar lijken ze op elkaar, maar Tre onderscheid zich door zijn geavanceerde gebruik van materialen.


Niet alleen heeft hij een leuk en speels design, maar ook is hij makkelijk in gebruik te nemen. De tafel is licht en hierdoor makkelijk op te tillen. Combineer meerdere tafeltjes voor een speels effect. Het organisch gevormde tafelblad staat op een elegante, ranke voet welke uit te voeren is in verschillende hoogtes. Optioneel is bijzettafel Utensils ook verkrijgbaar met een in hoogte verstelbare functie.


Dit maakt het ontwerp multifunctioneel. Door verder te klikken op onze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies, zoals omschreven in onze privacy policy.

Het design is er eenvoudig gehouden waardoor zijn kleuren meer lijken te spreken. De bijzettafel is een afstammeling van het bekende boerenkrukje. Bijzettafel met klassieke schraagvoet voor de tafel.


Hoewel zij qua vorm sterk op elkaar lijken, onderscheid Tre zich echter door zijn geavanceerde gebruik van de materialen. Koop en verkoop arco bijzettafel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Kijk voor meer aanbiedingen op onze site.


Zijn vriendelijkheid heeft hij bovendien gekregen dankzij zijn vierkanten blad. Zijn scherpe hoeken zijn namelijk vervangen door stompe hoeken. Dit zorgt ook voor zijn zachte uitstraling. Tablet is naast zijn fraaie vormgeving ook makkelijk te tillen.


De poten van de tafel zijn van massief eiken, het tafelblad is van MDF met witte epoxylak. Soms kun je meerdere tafeltjes bij elkaar kopen om zo een set te creëren. Flinders heeft design bijzettafels in verschillende materialen.


Zo hebben we houten bijzettafels , maar ook kunststof en stalen bijzettafels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts