vrijdag 15 juli 2016

Sloophout behang

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Dé Studio Ditte webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Helemaal van dit moment: steigerhout en sloophoutbehang.

Met een steigerhoutlook op de muren tover je je inrichting in een handomdraai om tot een sfeervolle, warme ruimte. Het geeft je woonkamer of slaapkamer karakter en gezelligheid. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Je interieur geef je snel en gemakkelijk een stoere uitstraling met deze natuurgetrouwe behangprints.


Niet van echt te onderscheiden ! Sloophout behang is dé nieuwe trend. Het was de laatste jaren al een populair materiaal voor meubels. Sindsdien is de trend ook aanwezig in de vorm van behang.

U kunt in onze webshop al uw sloophout behang online kopen. Wij hebben een zeer compleet assortiment sloophout behang in verschillende kleuren en stijlen, zoals sloophout behang wit, sloophout behang blauw, sloophout behang bruin, sloophout behang grijs, sloophout behang groen, sloophout behang roo sloophout behang creme en sloophout behang. Het sloophouten behang lijkt nét echt en creëert een ruige look. Wil je jouw gladgestreken wanden aankleden met een steenlook, om zo een industriële of vintage look te creëren dan zit je op deze pagina op de juiste plek.


De printen lijken levensecht en na het strak op geplakt te hebben zal iedereen ook geloven dat het een stenen wand is. Behang , maar toch weer niet. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Zo creëer je een ruige look. Je kunt ook echte sloophouten vloerdelen tegen de wand plaatsen.


Combineer dit behang met egale muren om de rust te bewaren. Gecombineerd met wit, geeft dit de ruimte een frisse en toch warme uitstraling. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Houtbehang met ieder een eigen karakter en stijl.


Een behang van steigerplanken is ook mooi achter het bed in de slaapkamer. Zelf planken kopen en op maat zagen kan een tijdrovende en prijzige klus zijn.

Fotobehang met houtmotief zorgt dat je wel de look hebt, maar niet het werk om hout aan te brengen. Bovendien kan je met behang heel netjes werken, zonder afval en zaagsel. Het fotobehang is zo realistisch dat het net lijkt of je muren van hout in huis hebt. Hout behang is een van de trends op het gebied van fotobehangbehang. Met hout behang creëer je een ruige look met een natuurlijke uitstraling.


Steigerhout behang is erg populair, maar er is nog veel meer mogelijk met hout behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts