vrijdag 17 augustus 2018

Schapenwol onderdeken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bescherming tegen koud weer met de staldekens van Horze. Praktische functies - nekbescherming, fleece en ademend.


Grote collectie onderdekens vind je hier!

Onderdekens tegen de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Texelana levert al meer dan jaar producten van schapenwol. Onze wollen onderdeken is gevuld met zuivere lamsscheerwol en de bovenlaag is afgewerkt met de scheerwol van een volwassen schaap. Deze combinatie geeft de deken een koninklijke dikte en luchtigheid.


Een groep Texelse schapenfokkers bewaart nog altijd de zuiverheid van het schapenras en dus de hoge kwaliteit van de wol. Texeler kent als geen ander de unieke eigenschappen van Texelse schapenwol.

Een prachtige kwaliteitscollectie met dekbedden, futons, kussens en onderdekens. Kenmerken van een schapenwollen onderdeken Om uw lichaam optimaal te kunnen laten ontspannen gedurende de nacht, is het belangrijk dat een matras voorziet in uw behoeften en past bij uw lichaam. Daarvoor is soms een extra aanvulling nodig in de vorm van een onderdeken. Een wollen onderdeken van de Texelse slaapfabriek maakt uw matras compleet. Een onderdeken neem het vocht dat u verliest tijden het slapen moeiteloos op.


Hierdoor blijft het bed zacht en droog aanvoelen. Schapenwollen deken De deken is gemaakt van 1 Texels gevilt schapenwol Deze schapenwollen deken is uitermate geschikt als onderdeken onder het hoeslaken. De zachtheid en soeplesse van de schapenwollen deken zorgen voor een heerlijk comfort voor zowel kinderen als volwassenen. Deze Snoozing Texel wol onderdeken heeft een vulling van 1 wol.


Zo kan het onderdeken ook gebruikt worden op twee aparte matrassen in combinatie met een verstelbare bodem. Er blijft dan in het midden een strook van 1centimeter over waar de twee zijden van het tweepersoonsonderdeken aan elkaar vastzitten. Wollen onderdeken Texels comfort Heerlijk zachte Texels Roem wolvacht van zuivere scheerwol.


De onderdeken wordt op het matras geleg waar je vervolgens een molton hoeslaken op plaatst. Maak het af door het bed met je favoriete hoeslaken aan te kleden. Deze Texelse dekbedden onderscheiden zich doordat gebruik wordt gemaakt van een uniek vernaaldingsproces van de Texelse schapenwol , waarbij de wolvezels met speciale naalden verweven worden.

Info over schapenwol onderdeken. Resultaten van zoekmachines! ONDERDEKEN MET SCHAPENWOL Deze wollen onderdeken van Texelana zorgt niet alleen voor een superzachte, ventilerende bovenlaag van uw matras. Hij geeft ook nog eens een behaaglijke warmte bij kouder weer. De ene zijde is voorzien van een heerlijke wollen vacht voor maximaal comfort.


De andere zijde is gemaakt van 1 fijne percal katoen. U kiest zelf aan welke zijde u de onderdeken wilt beslapen. De wollen onderdeken heeft op alle hoeken een elastiek zitten, zodat de onderdeken mooi op zijn plek blijft zitten. Zij ervaren geen of minder pijn op de drukpunten zoals de schouders en enkels, omdat het onderdeken zo lekker zacht ligt.


De lanoline (wolvet) in de schapenwol heeft van nature een extra heilzame werking. Het wollen onderdeken hoeft niet vaak te worden gereinig maar je kunt het gerust naar de stomerij brengen. Op=op opruiming de laatste ronde schapenwollen ondervacht: heerlijk warm en comfortabel in de winter. Texelse Slaapfabriek is een online webwinkel met schapenwollen producten, zoals wollen dekbedden met Texelse schapenwol.


Uiteraard ook aanverwante producten zoals kussens, futons en onderdekens. In onze expertise als het gaat om beddengoed nemen wij u graag mee. Ik vind een schapenwollen onderdeken heel prettig.


Als je in bent stapt voelt het uiteraard niet warm aan, maar snel daarna wel. Een flanellen laken erover heen geeft een prettig comfort. Deze deken gebruiken wij in de winter in de camper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts