dinsdag 21 augustus 2018

Twee componenten blanke lak

Weer, water- en UV bestendige Jachtlakken Online bestellen. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Sikkens componenten verf is vaak extra slijtvast en bestand tegen de meest agressieve producten, tevens worden componenten veelal gebruikt bij ondergronden die zwaar belast worden. In ons assortiment hebben wij van diverse leveranciers epoxy en polyurethaan componenten coatings.

Deze 250ml 2- componenten blanke lak wordt veel gebruikt bij spotrepair werkzaamheden of het spuiten van kleine stukken en onderdelen. Kenmerken van 2- componenten hoogglans blanke lak in spuitbus. SprayMax 2K spuitbus hoogglans blanke lak beschikt over vele voordelen en ijzersterke eigenschappen.


A) In twee - componenten verf zitten agressieve oplosmiddelen. Deze kunnen een één- component verf oplossen, oftewel werken als een soort afbijt. B) Een twee - componenten verf wordt harder dan één- component.


Bij een hoge puntbelasting kan dit problemen geven, de twee - componenten verf kan gaan knappen.

Een blanke lak van twee componenten bestaat uit verf met een bindmiddel van een speciale chemische compositie (meestal Epoxy). Door het toevoegen van verharder start een chemische reactie die ervoor zorgt dat er een harde, duurzame filmlaag ontstaat. Meestal zijn mastiek verven op basis van epoxy.


Spuitbus blanke lak (2- componenten 200ml Motip) Een prachtige en mooi afgewerkte scooter met deze spuitlak. Eigenschappen van deze spuitlak. De 2k blanke lak bestaat uit componenten. De blanke lak 2K is volledig transparant, vergeelt niet en is bestand tegen benzine, chemicaliën, krassen, zonlicht en atmosferische invloeden.


De 2K blanke vernis is tevens verkrijgbaar als blanke lak in blik. De 2k vernis is te gebruiken voor diverse oppervlakten in de autoschadeherstelbranche. DD lak is een zeer krasvaste 2- componenten polyurethaan lak. Oorspronkelijk ontwikkeld voor boten maar ook zeer toepasbaar voor bijvoorbeeld het aflakken van polyester, epoxy of metalen ondergronden. Tevens vindt u hier ook alle nodige accessoires en primers voor optimaal resultaat.


Kijk op onze website of bezoek onze. Deze lak is te verkrijgen in diverse standaardkleuren, alle RAL kleuren. Ook deze lak is te verkrijgen als een blanke lak , in diverse standaardkleuren en alle RAL kleuren.

Double Coat zijdeglans: De zijdeglans versie van Double Coat. Deze 2- componenten blanke lak in spuitbus biedt tevens een zeer hoge weerstand tegen chemicaliën, is uitstekend benzine- en weerbestendig en na uitharding eenvoudig te polijsten. Wordt geleverd in een professionele Spuitbus met een breedtstraal spuitmond die zorgt voor een fantastische verneveling en garandeert een professioneel eindresultaat.


Dit komt door de lage druk en componenten techniek. Deze lakken kunnen worden buiten gebruikt op het hout van boten. De hoogglanslakken zijn als een één- en twee - componenten leverbaar. Bekijk een van de productvideo’s op deze pagina om meer te weten te komen over de gebruikersaanwijzing, -ervaring en reviews van de 2K blanke lak spuitbus.


De SprayMax componenten spuitbus hoogglans blanke lak wordt geleverd in een verpakking van 400ml. In deze video vertel ik je het verschil tussen een componenten lak en een componenten lak en wat de voordelen zijn. Nu heeft je lak houvast en kan je de volgende laag nat spuiten. Zorg ervoor dat je elk stuk raakt en controleer alle kanten, op zoek naar droge spray …. STAP 9: Wachten, flash-tijd … Spray vervolgens opnieuw.


Dit moet je derde en laatste laag zijn. Metaal en kunststof afwerken met twee componenten DD lak Om een ondergrond fraai af te werken met DD lak kunt u dit buiten doen vanaf een temperatuur vanaf minimaal graden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts