woensdag 29 augustus 2018

Kussensloop bedrukken hema

Vind kussensloop bedrukken als je nu zoekt. Bekijk ons unieke assortiment kussenslopen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Bij HEMA bestel je nu van je foto heel gemakkelijk een kussen met een eigen foto.

De achterkant van het kussen geef je een kleur. Je kunt daarbij kiezen uit acht kleuren. Een kussen is een van de leukste om te krijgen.


Wilt u het kussen morgen al in huis hebben, dan hebben wij een 24uur service. Wij leveren onze kussens ook aan diverse zakelijke klanten. Kussensloop bedrukken met foto. We hebben ze op dit moment in het wit en in het fuchsia.


Het leuke van deze kussenslopen is dat je ze helemaal zelf kunt personaliseren. Zo kun je er altijd voor zorgen dat de kussensloop past bij je slaapkamer!

En een kussensloop met een groepsfoto is een super cadeau om te geven bij het afscheid van een collega, als verrassing voor opa en oma, als aandenken aan een groepsreis of als. Als origineel cadeau-idee kun je nu ook kussens laten bedrukken. De mogelijkheden zijn grenzeloos: Een fotokussen als house warming-cadeau geeft de nieuwe woning kleurige accenten. HEMA heeft een ruime keuze in kussenslopen en ander bedtextiel. Shop jouw beddengoed op hema.


Op die manier kun je ook gemakkelijk meerdere kussenslopen tegelijk kopen. Al onze kussenslopen voelen prettig en zacht aan. Ze zijn verkrijgbaar in de maat 60xcm. Hierdoor passen de hoezen met gemak om ieder HEMA kussen. Het leukste cadeau maak je met je eigen foto's!


De kussenslopen zijn beschikbaar is veel verschillende. Te bestellen met desktop, tablet en mobiel. Onze op maat bedrukte foto kussensloop is een perfect geschenk voor je vrienden en familie. Voeg je favoriete foto’s, ontwerp of tekst toe en fleur je bed op met onze kleurrijke print.


Hij is perfect voor dagelijks gebruik, gemaakt van zachte en comfortabele microvezel stof en hij kan ook in de wasmachine. Gemakkelijk een kussensloop bedrukken binnen minuten via shirtlezen. Onze kussenslopen zijn gemaakt van 1 katoen.


Via shirtlezen laat je snel en simpel je kussensloop bedrukken.

Wanneer jij het ontwerp klaar hebt sturen wij binnen dagen na het bedrukken de kussensloop jouw kant op. Doe met een gepersonaliseerd kussen de zachtste nachten cadeau. Kies uit meer dan designs! Het bedrukken met een foto is een fantastisch idee voor bijvoorbeeld een huwelijks geschenk. Verras de liefste mensen om je heen met een super zacht bedrukt kussen.


Gaat een van de kinderen uit huis, of gaat je beste vriend op wereldreis? Dan is dit waanzinnig leuke bedrukte kussen het allermooiste cadeau. Jij ontwerpt het kussen namelijk helemaal zelf. Wil je een mooi cadeau voor op de bank, slaapkamer of misschien wel ter decoratie voor een bepaalde ruimte?


Denk dan eens aan een prachtige kussensloop met uw eigen opdruk! Hier kunt u uw eigen kussensloop bedrukken met foto, tekst of uw bedrijfslogo. Voor 21:bestel is morgen in huis. Hieronder vindt u de kussenslopen die wij graag voor u bedrukken.


Vaak bedrukken wij kussenslopen voor scholen en andere organisaties die groepsexcursies met overnachtingen organiseren. Wij drukken dan vaak tekst, maar kunnen ook afbeeldingen op uw kussensloop drukken en dat kan aan de voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts