woensdag 15 augustus 2018

Betonverf voor vloeren

Goedkope Slijt- en krasvaste betonverf Kopen. Voor 21:besteld morgen in huis! Vind betonverf buiten het nu op Kensaq. Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs.


Het verven van een betonnen vloer is een handige en goedkope manier om jouw vloer op te knappen.

Betonverf is antislip, slijtvast en makkelijk reinigbaar. Wil je de vloer in je garage of schuur voorzien van een likje betonverf ? Ga in dit geval voor een extra sterke twee-componenten betonverf. Het resultaat met betonverf. Met betonverf creëer je een industriële uitstraling van je vloer of muren. Dit gecombineerd met meubels en accessoires van oud hout en steigerbuizen zorgen voor een hele stoere look.


Er zijn verschillende soorten betonverf : om de betonnen vloer in een mooie kleur te schilderen of om ‘betonnen’ muren te maken. Advies over het werken met betonverf.

Weet je al precies hoe je het beste de betonverf gebruikt? Of zijn wat tips geen overbodige luxe? Natuurlijk staan wij voor je klaar om je alle adviezen te geven, die je nodig hebt om jouw vloer prachtig te maken met de juiste vloercoating. Specifieke betonverf speciaal voor betonnen vloeren , net als andere buitenverven die je goed kunt gebruiken op beton en een aantal andere ondergronden. Goed kras- en slijtvast, om daar op een duurzame manier gebruik van te maken.


Beschikbaar in alle kleuren, bij alle merken uit ons uitgebreide assortiment. Het bijzondere eraan is dat het naast een decoratieve laag, ook extra beschermende eigenschappen aan de ondergrond geeft. Voor (garage) vloeren en muren is de verf daarom een investering die serieus genomen moet worden. Wil je op een vloer betonverf verwerken gebruik dan een van onze betonverf vloer coatings.


Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst! Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. Belangrijk is dat u de juiste betonverf producten gebruikt. Een tweede belangrijke zaak is dat u systematisch, dus weloverwogen stap voor stap, de werkzaamheden uitvoert. We noemen hier de stappen in het betonverf aanbrengen.


Waar moet u op letten bij het betonverf aanbrengen? Parketlak en houten vloer verven. Voor het verven van een parketvloer of houten vloer heb je bij GAMMA de keuzen uit diverse houtlakken en parketvernis.

Of kies voor olie of wax ter bescherming en verzorging van het hout. Bekijk ook ons aanbod betonverf. Met een betonverf verf je een stenige ondergrond verven in de kleur die je zelf wilt.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze stoot-, kras- en slijtvaste betonverf is van hoge kwaliteit en geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Hiermee verduurzamen we vloeren , wanden en andere bouwkundige of constructieve elementen en geven we ze opnieuw kleur. U kunt ook kijken welke betonverf kleuren het beste passen bij de uitstraling die u wilt creëren in de ruimte.


Wit staat bijvoorbeeld voor puurheid en hygiëne, en wordt daarom vaak gebruikt voor muren en vloeren in dokterspraktijken of keukens. Gratis verzending vanaf euro. Geschikt voor normale belasting. Dit zijn meestal vloeren die niet veel belast worden maar toch tegen een stootje moeten kunnen. Een betonverf van Component volstaat hierbij.


We hebben natuurlijk betonverf in vrijwel elke gewenste kleur, maar u kunt bij ons ook de benodigde hulpmiddelen voor het aanbrengen van de verf bestellen. Je vloer opknappen kan ook een reden zijn om met betonverf aan de slag te gaan. Werk de gaten en scheuren weg, rol eroverheen met een kleurtje en de vloer is weer als nieuw. Bovendien is je vloer nu een stuk makkelijker schoon te houden.


De betonverf van Histor is slijtvast, slipvrij en kan gemengd worden in de Histor kleur die jij wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts