vrijdag 31 augustus 2018

Meubelbeslag webshop

Kwaliteit voor de beste prijs! Kies uit producten vanaf € 199. BEDRIJVEN tot KORTING. Bedrijven profiteren bij ons van kortingen van tot. Op zoek naar meubelbeslag ?

Wij leveren hoge kwaliteit modern en innovatief meubelbeslag van onder andere Blum, Hettich, Salice, Häfele en Grass. Of u nu een nieuw meubel laat maken naar eigen ontwerp, of u knapt een oude stoel, tafel of kast op, u heeft meubelbeslag nodig. Meubelbeslag voor oude en nieuwe meubels. Het kan gaan om zwart meubelbeslag : meubeldeurgrepen, scharnieren of sleutelplaten. Maar u kunt ook gaan voor een antieke look of juist modern met rvs.


In onze online winkel vindt u een groot assortiment nostalgische deurknoppen en kastgrepen, keukengrepen, deurklinken, hang- en sluitwerk in landelijke stijl en overig antiek beslag voor uw meubels, deuren, keukens ramen en luiken. Daarnaast heeft u een ruime keuze in houten en messing onderdelen, zoals konsoles en ornamenten, in onze webshop. Dat uitgebreid gamma keukenbeslag en meubelbeslag is voor meer als uit voorraad leverbaar.

Met een groot tevreden cliënteel na al die jaren is Furnifit de ideale betrouwbare partner op gebied van keukenbeslag en meubelbeslag. Enkele topmerken die u in onze winkel kan vinden zijn Blum, Franke, Blanco, Parasilico enz. In de maanden oktober, november en december is er een Snickers Allround Work Jack t. Häfele is een specialist in meubelbeslag en bouwbeslag, een waardevolle partner voor meubelmakers, architecten en. Meer dan 1jaar ervaring staan garant voor gedegen.


Samen voor maximaal resultaat Advies nodig? Industrieel meubelbeslag zwart of metaal grijs. Naast het klassieke meubelbeslag hebben we ook een exclusieve collectie industrieële grepen en knoppen. Deze producten zijn allemaal gemaakt met echte, authentieke materialen zoals smeedijzer en gietijzer. Het mooie van de industriële stijl si, dat deze in bijna ieder interieur toegepast kan worden.


Groot en gevarieerd aanbod deurbeslag en meubelbeslag. Niet goe geld terug garantie. Bent u op zoek naar webshop waar u goedkoop online uw meubelbeslag kunt kopen? Kijk, Vergelijk en Download!


Polyvine wasvernis notelaar, taupe en andere kleuren. Online verkoop, webshop meubelbeslag diverse modellen.

Onze webshop is de plaats bij uitstek om uw meubelbeslag snel en veilig te bestellen. Met enkele muisklikken selecteert u de gewenste producten. Vraag vandaag uw login en paswoord. Maak gebruik van onze handige configuratoren. Functioneel of decoratief meubelbeslag en de juiste accessoires vindt u bij GAMMA.


Handgrepen en kastknoppen. Voor het openen van een lade of kastdeur heeft GAMMA een enorm assortiment knoppen en grepen. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afmetingen. Graag laten wij u kennismaken met de mooie Dauby producten van de.


Dauby staat voor duurzaam deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag aan hoogstaande kwaliteit, op authentieke wijze geproduceerd. Alle op deze webshop vermelde tarieven zijn exclusief BTW. Het aantal wijkt af van de standaard verpakkingseenhei hierdoor wordt in het bestelproces een toeslag berekent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts