donderdag 23 augustus 2018

Osmo wisch fix 5 liter

Stort utbud av Le-Fix mode här. Ook veilig te gebruiken voor andere harde vloeren zoals gelakt parket, laminaat, PVC en tegelvloeren. Reinigt en verfrist zonder uw vloer uit te drogen in één handeling. Zo blijft uw houten vloer in optimale conditie.


Osmo wisch fix 5 liter

Laat geen strepen of vegen achter. Hieronder wordt als alternatief de wisch fix liter aangegeven. Wisch - Fix is in water oplosbaar en maakt het oppervlak zowel schoon als fris. Voeg het concentraat toe aan dweilwater, één dopje per liter water is voldoende.


Maar sommige vlekken zijn zelfs voor de Wishfix te hardnekkig. Breng de wisch - fix verdund aan op de vloer, los vervolgens het vuil op met de boenmachine en witte pad. Boek uw Hotel in Osma online. Reserveer online, laagste prijzen. Gratis verzending vanaf 50€!


Osmo wisch fix 5 liter

Alles voor uw avontuur: meer dan 30. Is een geconcentreerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor houten vloeren afgewerkt met hardwax-olie. Het heeft een vullende werking en bij regelmatig gebruik is het oppervlak beter bestand tegen nieuwe vervuiling en slijtage. Het voedt de vloer eingszins doordat er een beetje onderhoudswas is toegevoegd aan dit product.


Het geconcentreerde reinigingsmiddel is verkrijgbaar in liter , liter en liter verpakking. OSMO WISCH - FIX EIGENSCHAPPEN. Het bevat geen onnodige kleur- of geurstoffen. Het product is verkrijgbaar in de volgende varianten: liter en liter.


Bestel eenvoudig en snel uw Osmo Producten voor uw houten vloer. Den Boden nebelfeucht (nicht nass!) wischen. Wash and Care Osmo Reinigend en verzorgend concentraat. Osmo wisch fix is bijzonder werkzaam, in water oplosbaar speciaal reinigingsconcentraat voor een eenvoudig en grondig onderhoud.


Verwijdert vuil gemakkelijk. Verbruik dopje per liter. Osmo Wisch Fix is het reinigingsmiddel voor vloeren die zijn behandeld met Osmo Hardwaxolie.


Osmo wisch fix 5 liter

Boen de vloer direct na het reinigen met de Osmo Vezeldoekof alle overtollige resten te verwijderen van de vloer. Het is ideaal voor gebruik in combinatie met de Osmo OptiSet voor een eenvoudige natte reiniging van alle mogelijke vloeren. Speciaal aanbevolen voor vloeren die behandeld zijn met Osmo.


Kan ook gebruikt worden op gelakte vloeren, laminaat, tegels en PVC. Nebelfeucht wischen und sofort trocken nachwischen. Im Vergleich zu üblichen (nicht konzentrierten) Produkten wird.


Osmo wisch fix 5 liter

Osmo Wisch – Fix word speciaal aanbevolen voor vloeren zijn die behandeld zijn met Osmo. Wij hebben vele onderhoudsproducten voor uw vloer op voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts