dinsdag 14 augustus 2018

Floorservice hardwaxolie

Gratis Verzending vanaf € 3-. Vandaag bestel vandaag verzonden. Osmo Wisch Fix tot goedkoper. Floorservice Hardwax-Olie Pro Color Gebruiksaanwijzing.


Floorservice hardwaxolie

Zorgt u ervoor dat de ondergrond gladgeschuur droog, stof- en vetvrij is. Wij adviseren u om het dun en gelijkmatig met een mop, spatel of vloerborstel aan te brengen. Dit product is een traditionele hardwaxolie die uw vloer bescherming biedt tegen vuil en vocht.


Regelmatig gebruik van dit product zorgt er voor dat er geen loopstraten. Verdiept de natuurlijke structuur van het hout en is eenvoudig in onderhoud. Met name de onderhoudsolie en de parketreiniger zijn niet aan te slepen zo tevreden zijn onze klanten hierover! De hardwax olie verdiept de natuurlijke structuur en geeft de behandelde oppervlakte een mooie nieuwe uitstraling. Verbruik liter per 12- m² per laag.


Het kiezelzuur (een oxidestof uit glas) vormt een glazuurlaag op de oliebestanddelen waardoor de met floorservice afgewerkte vloer slijtbestendiger wordt. Deze zijdematte hardwaxolie heeft een goede slijtweerstand en is waterafstotend. De vloer met een goed uitgewrongen Vileda Swepmop of Voerwisser schoonmaken.


Snelle levering Voor 17:uur bestel volgende werkdag in huis. Bovendien voldoet het product aan de eisen voor kinderspeelgoed volgens conform EN 71. Al jaar is Overmat dé specialist op het gebied van behandeling, afwerking, onderhoud en reiniging van harde vloeren.


Floorservice hardwaxolie

Alle hardwaxoliën kunnen worden aangebracht met vloerpads, rollers of kwasten en in sommige gevallen kan dit machinaal worden aangebracht. De hardwaxolie wordt veel gebruikt op verouderde vloeren die fabrieksmatig zijn geolied. Deze hardwaxolie heeft een zeer goede slijtvastheid. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Maar ook alle tools om de producten op de juiste manier te verwerken vindt u bij ons.


De uitstraling van een vloer behandeld met hardwax-olie zit tussen een olie- en een lakvloer in. Het voordeel van een hardwax-olie ten opzichte van gewone olie is de combinatie met was. Het wordt ook veel gebruikt voor verouderde en andere fabrieksmatig geoliede vloeren. Maar ook voor andere geoliede vloeren is deze onderhoudsolie geschikt.


Floorservice hardwaxolie

Deze olie is iets dikker maar gunstiger in verbruik. Bij gemiddeld verbruik is een blik voldoende voor het eenmaal behandelen van tot vierkante meter. Hardwaxolie is een combinatie van wassen en oliën. Onze vloerspecialisten staan voor u klaar.


Baltussen Parket Onderhoud Service. Bekijk nu de floorservice onderhoudsproducten bij INTR. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten.


Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Het is eenvoudig op te lossen in warm water voor een nog betere werking. Deze neutraalreiniger is overal voor te gebruikem.


Onderhoud van gelakte vloeren doet u met FloorService Parketpolish en geoliede vloeren met FloorService Onderhoudsolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts