maandag 20 augustus 2018

Inrichting kleine studio

Design, Functie en comfort. Laat je inspireren op OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!


De passende fauteuils - OTTO.

Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Eerst passen, achteraf betalen! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Een studio inrichten vergt enige creativiteit omdat je de gekste oplossing moet kunnen bedenken voor de kleine ruimte die je hebt. Daarnaast wil je in een studio alles kunnen doen wat je in een normale woning ook zou kunnen. Om dit allemaal in je studio aan te brengen heb je ruimte besparende ideeën nodig.

Tweet “Een kleine studio inrichten doe je met deze tips en tricks! Opbergen gebeurd vaak in grote kasten maar deze kun je het beste niet aanschaffen voor in een kleine studio. Grote kasten laten de ruimte alleen maar kleiner lijken.


Schaf daarom bijvoorbeeld boeken planken aan. Misschien denk je aan een tv studio waar opnames voor de nieuwste GTST aflevering worden opgenomen, maar in dit geval bedoel ik met een studio een ruimte, bestaande uit een kamer, waarin je alles doet. Eten, koken, slapen, leven en repeat. De badkamer is in veel gevallen in een aparte kleine ruimte.


In een studio is het meestal niet mogelijk of handig om extra muren te plaatsen. Een scheidingswand biedt dan uitkomst. In een kleine ruimte kun je het beste kiezen voor een open kast (zo heb je direct ook extra opbergruimte) of voor een lage kast bijvoorbeeld achter de bank of je bed.


De combinatie van witte muren met warme houtstexturen geven het appartement een gezellige indruk. Meestal hebben bepaalde ruimtes meerder functies waardoor je best gebruikt maakt van multifunctionele meubelstukken. Studio inrichten: inspiratie.


Ze maken het leven in een studio niet enkel praktischer maar tevens uniek. Wonen in een studio : handige tips voor een goede indeling. Ik ben zelf sinds drie jaar trotse eigenaresse van een kleine studio in Amsterdam-West.


Toen ik in aanmerking kwam voor deze studio was ik vanzelfsprekend heel blij – de woning-zoektocht in Amsterdam eindigt nu eenmaal vaak in een deceptie. Als je bank, bed en keuken in een ruimte staan, kan de inrichting een uitdaging zijn.

De New Yorkse PR consultant Dria weet er alles van. Zij woont op vierkante meter in The Big Apple. Toch bewijst ze dat klein wonen prima te doen is. Hoe haalt zij het maximale uit haar studiowoning?


Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! De witte vloer loopt halverwege de ruimte over naar zwart en bakent het.


Lola’s inspiration blog: Tips voor het inrichten van kleine Een studenten studio inrichten? Bij de inrichting van deze kleine studio werd uitsluitend gebruikgemaakt van zwart en wit. Wanneer je elke kamer een andere vloer zou geven, lijkt de ruimte optisch kleiner.


Ook het weglaten van plinten tussen de deurposten geeft een ruimtelijk effect. Het juiste gebruik van verlichting is essentieel in de inrichting , maar vooral bij het inrichten van een kleine woning of klein appartement. Kamers krijgen al snel verschillende functies en er wordt ook meer en meer gewerkt met wegschuifbare wanden en slimme volumes.


Een super klein studio appartement van 30mgelegen in Milaan. Ondanks de beperkte oppervlakte, voelt het hier tóch ruim aan. Hieronder zie je hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen.


Je slaapkamer als een kleine studio inrichten: zo pak je het aan. Klein huis of appartement inrichten? Is je slaapkamer aan de kleine kant?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts