vrijdag 17 augustus 2018

Hout coaten

Bekijk onze grote collectie coats online. Meer tijd over voor geluksmomentjes! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. De mooiste Jassen voor jou. Kies je favoriet en shop snel. We bieden optimaal resultaat dankzij onze klimaatgestuurde spuiterij.


We zijn een verfspuitbedrijf en gespecialiseerd in houtcoating. In onze klimaatgestuurde verfspuiterij in Oldenzaal, worden verschillende soorten hout geverfd. Epoxy coating op hout is een mogelijkheid om een houten blad te coaten met een dunne laag transparante epoxy coating. Bij een temperatuur van 1tot 1graden was deze methode alleen geschikt voor een beperkt aantal soorten hout en mdf.


Deze staat in de loods en impregneert het hout.

Doordat we nu zelf hout impregneren kunnen we sneller een totaalproduct aan de klant leveren. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, universeel toepasbaar en geschikt voor nabehandeling met schildersverf. Wij zorgen ervoor dat met uw houtoppervlak een onaantastbare en beschermende laag krijgt.


Daarnaast is de ICOAN technologie schaalbaar waardoor zowel op industrieel- als op commissiebasis geproduceerd kan worden. Hout kent vele behandelmethodes. Een van de mogelijkheden is om een houten blad te coaten met een dunne laag transparante Epoxy Coating.


Dit geeft een mooi glans effect aan het hout en beschermt het hout goed tegen vocht en krassen e. Dit is een van de meest eenvoudigste uit te voeren methode en valt qua kosten erg mee. Van beschermende coating tot nano coatings, onze experts helpen u verder! Er zijn verschillende manieren om hout te behandelen. Op deze pagina geven wij de meest voorkomende alternatieven van onbehandeld hout en de meest voorkomende methodes om hout te behandelen.


Wat gebeurt er met onbehandeld hout ? Bestel gemakkelijk en snel. Hedo Wanroij is een ervaren speler in de markt van coaten en bewerken van plaatmateriaal en hout. Alle houtsoorten kunnen worden geschaafd of geprofileerd. De onderliggende pagina's geven per milieuthema uitleg over de geldende voorschriften.


Uitleg van de activiteit Reinigen, lijmen en coaten van hout en kurk. Ons advies is om het hout goed te ontvetten met Vestingh Verfreiniger.

Verv olgens op te schuren tot je gezond ogend en kaal hout ziet. Daarna kun je starten met het transparant coaten van het hout ! Tot op de dag van vandaag houden wij ons voornamelijk bezig met het coaten en voorbewerken van hout en plaatmateriaal. Hiervoor leveren wij zeer diverse producten aan de houtimport en houthandel in Nederland. Bij deze activiteit zijn er luchtvoorschriften voor diffuse emissies, vluchtige organische stoffen (VOS) en geur. Tenco Houtcoat Zwart is geschikt voor onbehandeld hout , maar ook voor hout dat behandeld is met een teerproduct.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Met deze methode wordt hout eerst behandeld met lijnolie waarna een biologische coating wordt aangebracht, die is gemaakt op basis van de schimmel Aureobasidium pullulans. Hierdoor ontstaat er een levende biofilm op het hout , die het gebruik van giftige stoffen ter bescherming van het hout overbodig maakt, stelt de organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts