dinsdag 14 augustus 2018

Pastoe spijlenstoel

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Voor de laagste prijs op Beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Tapiovaara pastoe spijlenstoel eetkamerstoel vintage retro in hele goede staat verzenden in overleg kijk ook eens op onze andere a. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs.

Als je online koopt mag je vanaf nu de code “december19” als kortingscode bij de checkout invullen. Je mag ook hieronder een afspraak maken om de kasten te bekijken. Careful design makes and shapes your living environment. It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty.


Praktisch, licht en makkelijk verplaatsbaar. Stoelen voor de laagste prijs. De rugleunig is door de spijltjes-constructie zo veel mogenlijk open gehouden om ruimte effect in de huiskamer te brengen.

Vintage houten leunstoel met spijlen. De stoel heeft een blanke zitting en zwarte poten en spijlen. Gave stoel voor aan een bureautje, in de huiskamer of opvallende stoel in de slaapkamer! Conditie: In vintage gebruikte staat.


Is het niet van onszelf dan kennen we vast wel iemand die er een vintage Spijlenstoel in huis heeft. In de houten variant zien we hem vaak in kroegjes en restaurants. Ze zijn simpel en zitten heerlijk. Een ode aan de spijlenstoel ! Zo maakte Yngve Ekström een bekende spijlenstoel.


Bijzondere ronde vormen en we hebben er ook een echt oud leuk kussentje bij. Deze stoel is in prima staat! Prachtige spijlenstoel van pastoe door lena larsson in nette stevige conditie origineel label van levering door van gendt en loos.


Zo goed als nieuw Ophalen. Dit is toch wel één van de mooiste type spijlenstoelen die er gemaakt zijn, vooral de combinatie zwart en hout is zo goed gekozen en zo tijdloos! Ontdek de meest actuele collectie van Pastoe bij de Bijenkorf.


Onder de zitting is de stoel voorzien van een Nesto-stempel. Set van twee vintage houten stoelen met spijlen. De stoelen hebben een blanke zitting en zwarte poten en spijlen.

Naar alle waarschijnlijkheid zijn de spijlenstoelen van Pastoe , maar helaas zijn de stoelen niet gemerkt. In Nederland werden deze spijlenstoelen verkocht door pastoe. Pastoe zag de spijlenstoel als DE moderne stoel. Bekijk de Nordiq Lotta spijlenstoel - zwart - Ge?


Pastoe spijlenstoel en Laforma Albeup op Mybeautifulhappyliving. Lena Larsson spijlenstoel incl. Nesto lounge stoel by lena larsson voor pastoe - jaren fauteuil.


Verkeert in een goede vintage staat. Een grote collectie vintage stoelen en andere meubelen vind je bij 19Toen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts