dinsdag 21 augustus 2018

Kapstok vitra

Ontdek nu ons ruime aanbod. Ruime keuze uit design fauteuils. Design en budget bureaustoelen. Prachtige designer schommelstoelen. Keuze uit verschillende kleuren!


Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.

Koop vandaag nog jouw Kapstok. Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. De Hang it all kapstok van Vitra heeft een frame gemaakt van staal. Op de haakjes van het frame vind je gekleurde bolletjes van hout waaraan je jouw spullen op kunt hangen. Je kunt voor de kapstok kiezen uit verschillende kleuren: groen, roo wit of multicolour.


Vergelijk Vitra kapstokken eenvoudig en online op VERGELIJK. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste, mooiste en beste Vitra kapstok. Vitra combineert de creativiteit van toonaangevende designers van over de hele wereld met de technische kennis van Vitra en ontwikkelt op die manier geweldige producten en concepten.

Geef je huis wat fonQ met een Vitra Hang it All Kapstok Vóór 23:besteld? Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! De kapstok ‘Hang it all’ van Charles en Ray Eames is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en moedigt kinderen letterlijk aan om hun spullen op te hangen. Met de kleurrijke houten bollen is ‘Hang it all’ een vrolijk alternatief voor traditionele kapstokken – en niet alleen in kinderkamers.


Je hebt dus de garantie dat het een kwalitatief goed product is met een unieke uitstraling. Het is een vrolijk alternatief voor de saaie haken van traditionele kapstokken. De vrolijk gekleurde houten bollen moedigen kinderen aan om al hun spullen aan deze kapstok te hangen. Geen haken, maar vrolijk gekleurde houten bollen moedigen kinderen aan letterlijk al hun spullen aan deze kapstok op te hangen.


Vitra Kapstokken koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De Hang It All Kapstok van Vitra is ontworpen door Charles Eames in de jaren '50. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. De kapstok is met name door de bollen vele malen speelser en kleurrijker dan een standaard kapstok en daarom ook zeer geschikt voor op de kinderkamer.


De frames zijn van gecoat staaldraad en de bollen van gelakt hout. Bestel Vitra Hang it all Kapstok online bij vtwonen. Voor 23:bestel morgen in huis.


De Gispen kapstok is een kapstok met een knipoog naar de jaren tot 60.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. De kapstok beschikt over haken, een handig hoedenrek en genoeg ruimte om jassen op te bergen. Uiteraard heeft deze kapstok een nieuw design van deze tijd en een moderne touch, deze ziet u terug in de afwerking.


Een Vitra kapstok is niet alleen functioneel, maar ook een bijzondere eyecatcher voor aan de wand! Door de keuze uit diverse kleuren, passen de kapstokken bij verschillende woonstijlen. Stijlvol voor in de hal, of op de slaapkamer. Bestel uw nieuwe Vitra kapstok eenvoudig online of bezoek onze winkel! L= B= H= Vitra Hang It All Kapstok Multicolour : maakt je interieur bijzonder!


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts