maandag 27 augustus 2018

Elitis

ELITIS Behang Papier Collectie. Hiermee kreeg het begrip behang een hele nieuwe betekenis. Wij verzorgen het volledige voortraject van vastgoedontwikkeling: van het screenen van potentiële ontwikkelingen tot de lancering van verkoopsklare projecten. Onze unieke aanpak betekent kwalitatieve projecten met garantie op resultaat. Dit fluwelen kussen heeft een bloemenprint in de kleuren groen,bruin, wit en vergrijsd lichtblauw.


Wij onderscheiden ons strategisch met nicheproducten bestemd voor specifieke doelgroepen.

French Author and Editor of cutting edge interior design products: wallpapers, wallcoverings, fabrics,. De exclusive designcollecties van Élitis zijn met hun luxe uitstraling en bijzondere ontwerpen echte eye-catchers in elke ruimte. De glimmende onregelmatige vlakken vormen een prachtig patchwork patroon dat vraagt om aangeraakt te worden. Elke creatie van Élitis is een ware beleving en is gemaakt van de beste materialen. Stuk voor stuk kunstwerken op zich, en elk met hun specifieke luxe uitstraling.


Wij tonen hier slechts een kleine selectie van de zeer uitgebreide collectie. Deze filosofie is sindsdien voortgezet. Het wordt daarom veel toegepast in zowel een modern als klassiek interieur.

The Frozen Fountain Furniture. Grootte, vorm en textuur spelen met de natuurlijke ontwerpen van huiden om de drie subtiele patronen van de Indomptée collectie te creëren. Grote vierkanten, brede rechthoeken en kleine blokjes vormen ontwerpen waarin schaduwen en kleuren opgaande en neerwaartse bewegingen natuurlijk en genuanceerd weergeven.


De kracht van dit merk is te zien in de mooie structuren en uitgesproken kleuren van het behang. Mooie lampen kap gemaakt van elitis behang gekocht via duran lampen kappen. Niet gebruikt, maar wel boven op paar vlekjes.


Door verder te klikken op onze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies, zoals omschreven in onze privacy policy. Wij passen het veel toe binnen zakelijke. Eat smaller players and cells to grow, and dominate.


Loggere Wilpower is importeur en agent van high-end interieurstoffen, behangcollecties en verschillende meubelmerken. Exclusief behang is opnieuw populair in het interieur. Vliesbehang is een sterk soort behang waar tegenwoordig ook veel naar gevraagd wordt. Elitis behang lampen kap via Duran. The wallpaper designs are produced by a small group of in-house designers and comprises a large selection of modern designs and plain effect wallpapers including animal skins, silk, linen and stone effects.


Kom langs voor advies en ontdek de collectie. Daarom kozen we er bewust voor om samen te werken met een beperkt aantal makelaars. Bij afname van meerdere rollen.

Ви предостави възможно най-приятното изживяване, докато пазарувате при нас. Made with love for great people. Gratis bezorgd vanaf € 75.


Wij zijn trots dat wij met exclusieve merken als. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts