maandag 13 augustus 2018

Industriele kapstokhaken

Industriele kapstokhaken

Kwaliteit voor de beste prijs! Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 1producten vanaf € 80. Bij ons vind je betaalbare industriële kapstokhaken en haken van smeedijzer, gietijzer en metaal, die passen in een stoer en tijdloos interieur.


Industriele kapstokhaken

Wilt u een industriële look en bent u daarom op zoek naar robuuste kapstokhaken gietijzer? Ze kunnen gemaakt zijn van gietijzer, smeedijzer, metaal of hout. De ene haak past mooi in een brocante, landelijk interieur, een andere haak weer in een stoer, industrieel ingerichte woning. In onze webwinkel vind je zowel brocante en landelijke, als industriële kapstokhaken.


Prachtige donkergrijze brocante kapstokhaak voor het zelf maken van een landelijke kapstok. DIY) klusser, alsmede zelf (door onze klant) gedesignde producten. De industriële kapstok Hip bevat in totaal stuks haken, stuks aan de bovenste stang en stuks voor de kinderstang. Zie specificatie bij afmetingen. Authentieke zware donkere industriele kapstokhaken.


Het is een eenmalige partij die we hebben ingekocht dus Beperkte voorraad! Afmetingen: De brede zijn ca 200x45mm en kosten Euro per stuk. De kapstok heeft een industriele uitstraling, een stoere ruige lamp bovenaan en is gemaakt van metaal. Hierdoor dus ook licht van gewicht.


Landelijke kapstokhaken koper. Of je nu kiest voor industriële, gietijzeren haken of landelijke kapstokhaken van koper, elke haak wordt met liefde gemaakt. Daarnaast zijn zowel de landelijke kapstokhaken van koper en gietijzer duurzaam, waardoor ze jarenlang mee gaan. Jassen, sjaals en tassen nemen zelfs opgehangen aan de muur nog veel ruimte in beslag.


Industriele kapstokhaken

Het is dan ook aan te raden voldoende haken te gebruiken om de jassen overzichtelijk op te kunnen hangen. Industriële kapstokhaken Sjaals, jassen of tassen … met deze stoere haken kun je alles eenvoudig opbergen! Deze fijne haken zijn supersterk en perfect voor in de hal, de woonkamer of de badkamer. Een stoere houten plank achter deze haken zal zeker niet misstaan!


Metalen kapstokhaak met industriele uitstraling door de verweerde en versleten plekken. Sierlijke en slanke kapstokhaak van gietijzer met een kleine wandplaat in het zwart. Deze kapstokhaak is afgewerkt met afgeronde knoppen.


De wandplaat is voorzien van gaatjes om de haak aan de muur te bevestigen. Kapstokken koop je eenvoudig online bij bol. Dé specialist op het gebied van kapstokhaken. Zwarte kapstokhaak met etikethouder voor tekst, voor het zelf maken van een vintage, brocante of industriële kapstok, online kopen bij webwinkel JanJuup.


Bekijk ons ruime assortiment hier! Er zijn tot op heden series gecreëerd: Basic, Standaard of Robuust. De haak is uit één stuk gegoten.


Verder kun je ook een extra legplank voor boven op de kapstok bijbestellen. Ontdek hier de mooiste kapstokken voor jouw huis. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts