dinsdag 28 augustus 2018

Blanke lak

Blanke lak van topmerken tot wel korting! Grootste online assortiment verf. Tot goedkoper bij Budgetverf. Uitgebreid assortiment Sigma verf. Topmerken voor budgetprijzen.

Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Jachtlak tegen de laagste prijzen. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Transparante lak koop je bij HORNBACH.


Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Dankzij de kraakheldere en diepe hoogglans, zorgt deze blanke lak er voor dat uw kleurlak een ongekende hoogglans krijgt met de beste bescherming tegen benzine, krassen, UV-straling en chemicaliën.


SprayMax 2K blanke lak hoogglans is bij ons te koop in 250ml en 400ml spuitbus.

Bent u op zoek naar de juiste blanke lak maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de lak of beits adviseren. Kwetsbaar: kies kwaliteit. Hout is kwetsbaar, waardoor het belangrijk is om een goed product aan te brengen. Een blanke lak in mat of in glans.


Gebruik een 2K blanke lak of een Motip blanke lak , net als een van de andere hoogwaardige merken uit ons assortiment. Goedkope blanke lak kopen. Wil je goedkope blanke lak kopen? Bekijk de collectie goedkope blanke lakken in onze webshop. De blanke lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting.


Door houtwerk af te schilderen met blanke lak bescherm je niet alleen de verf tegen krassen, je zorgt er ook voor dat de kleur niet vergeelt of andere vlekken krijgt. Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen.


Door als discounter te werken, kunnen wij professionele schildersbedrijven en particulieren het uiteindelijke voordeel bieden: topproducten tot korting! Met blanke lak blijf je de kleur zien van het schilderwerk en breng je slechts de afwerking aan die jij wilt. Deze blanke , slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc. Met de blanke lak van de Grote Schuur bescherm je tegen krassen en slijtage.


Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht.

Beste avess, De enige blanke lak die het minste geel word is parketlak op acryl basis. Wat je er ook opdoet,alles maakt het. Nu heeft je lak houvast en kan je de volgende laag nat spuiten. Zorg ervoor dat je elk stuk raakt en controleer alle kanten, op zoek naar droge spray …. STAP 9: Wachten, flash-tijd … Spray vervolgens opnieuw.


Dit moet je derde en laatste laag zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts