maandag 13 augustus 2018

Wanddecoratie behang

Ontwerp uw huis met bijpassende wandbekleding. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bij vtwonen by fonQ vind je voor elke woonstijl de mooiste wanddecoratie.


Ga voor bohemian, industriele, landelijke, modern klassieke, of retro wanddecoratie.

Ook hebben we wanddecoratie in verschillende vormen, afmetingen, typen en kleuren. BN Wallcoverings - Glassy - De transparantie van aquarel verf is het uitgangspunt van de Glassy collectie. Verschoten abstractie in combinatie met een vleugje van de natuur. Muren die er kwetsbaar uitzien, maar licht en ontspannen tegelijkertijd. Handgemaakte kunst over je hele muur.


De behang cirkels zijn als wanddecoratie echte eyecatchers. Naast behang zijn veel mooie kunstwerken ook verkrijgbaar als print op hout.

Het mooie aan wanddecoratie is dat je er een onwijs groot verschil mee kan maken in de inrichting van je huis terwijl het (zo goed als) geen ruimte inneemt. De leukste wanddecoratie vind je bij Muurmode. Zowel voor particulieren als voor bedrijven produceren wij fotobehang op maat en foto behang van eigen foto´s. Met dit behang aan de muur van je kamer kan je heerlijk ontspannen. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.


Wanddecoratie voor in alle kamers van je huis. Van prikborden tot behang en van wandpanelen tot aan alle overige wanddecoratie. Geef je interieur een persoonlijk tintje met je mooiste foto aan de muur.


HEMA heeft verschillende materialen om een wanddecoratie van te maken. Met de hoogste kwaliteit en zorg wordt je foto afgedrukt om aan de muur te hangen. Alles wordt geleverd inclusief ophangsysteem. Posters, wandplanken of een mooi behang : maak gebruik van elke vierkante meter muur!


Shop de collectie wanddecoratie bij fonQ! Kies voor duurzaam canvas, robuust aluminium, weerbestendig acrylglas, prachtige glasschilderijen, hittebestendige spatschermen, lichtgewicht forex, landelijk hout of voor een prachtige poster. Als je op zoek bent naar een geheel nieuwe stijl voor je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer, kies dan uit ons grote assortiment behang en fotobehang.


De eerste jaren waren wij alleen gespecialiseerd in het produceren van foto op canvas.

Dit was een groot succes en de teller staat inmiddels op méér dan 20. Koop nu wanddecoratie voor uw huis. Unieke wanddecoratie ideeën. Maar muurdecoratie gaat niet alleen over de keuze: behangen of schilderen. Geef je kamer juist extra stijl met accesoires aan de muur.


Filter door de wanddecoratie ideeën om inspiratie op te doen voor een knus, stijlvol maar persoonlijk huis. Een bijzonder wanddecoratie idee is het wandmeubel met wandsysteem. Alle producten worden in eigen huis op maat gemaakt. Boekenrek, ophanghaken, behang en muurstickers. Onze wanddecoratie , met uitzondering van de poster en tuinposter, wordt geleverd inclusief ons gratis ophangsysteem.


Een memobord is ook een goed idee als je een decoratieve en tegelijkertijd functionele wanddecoratie zoekt. Op je memobord kun je meteen je memo’s noteren, zoals “De melk is op. Hetzelfde kun je met een mooi schrijfbord of magneetbord doen. Wij nodigen je uit om onze uitgebreide collectie wanddecoratie in onze winkels te bekijken. Behang zorgt in no time voor een andere sfeer in huis.


Met wanddecoratie kun je een speciaal effect bereiken - helemaal als het behang zo funky is als bij ons! Dan komt het behang niet op onze website. Een fotobehang Strand is zeer geschikt om je huis een natuurlijke look te geven.


Met een fotobehang van een strand geef je je kamer snel een ander uiterlijk. Mis je een zee of strand behang , laat het ons weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts