woensdag 29 augustus 2018

Retro dienblad

Alle dienbladen vind je op beslist. Bestel simpel jouw keukengerei online. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bekijk wat de beste dienbladen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Te koop leuk retro blad met zijstukjes erop. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Voor €- verzenden geen probleem!


Ook is dit dienblad handig.

Emaille geïnspireerd dienblad Cabanaz is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn herkenbare vintage geïnspireerde serviesgoed en keukenaccessoires in diverse leuke kleuren. Dit leuke retro dienblad is gemaakt van keramiek en is 1. De retro prints, ontworpen door Balvi, maken van serveren een feestje. Dit dienblad hoef je niet weg te stoppen maar mag juist volop gezien worden! Een dienblad voor elke gelegenheid! Vind de beste selectie retro dienblad fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit retro dienblad voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Gaaf bamboe dienblad retro vintage. Leuke eyecatcher in huis, als dienblad te gebruiken of als onderzetter van een mooie vaas met bloemen. Het blad is van mahonie fineer met opstaande rand. Grote collectie dienbladen vind je hier! Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's.


Dienbladen tegen de laagste prijzen. Kies uit duizenden designs en bestel een dienblad dat echt helemaal bij je past! Vintage dienblad uit de vijftiger jaren, uitgevoerd in bakeliet. Philite is de merknaam die Philips aan deze lijn accessoires heeft gegeven.


De conditie is redelijk goe enkele gebruikssporen zijn zichtbaar ( geen snips), zie details.

Het retro dienblad is een mooie toevoeging aan iedere keuken en valt leuk te combineren met het andere serviesgoed uit de collectie van Cabanaz. Het dienblad van Cabanaz is van keramiek en heeft heeft een nostalgische uitstraling. Rond vintage ijzeren dienblad , sóms met naam van het cateringbedrijf erop. Deze dienbladen worden veel gebruikt op bruiloften in India. Elk product is uniek en kan afwijken van de foto.


De dienbladen zijn soms mét roest, krassen en deuken. Afhankelijk van de mate waarin het gebruikt is. Deze Cabanaz Retro dienblad 30x21cm kopen voor € 195? Coca-Cola dienbladretro designrode achtergrond met wit Coca-Cola script logo op voorgrond.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Groot model van het merk Silva.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts