vrijdag 31 augustus 2018

Woonkeuken landelijk

Een moderne woonkeuken heeft ook plaats om te zitten, zodat je lekker kunt kletsen. Een donker houten design geeft een prachtig contrast met metalen elementen. Deze woonkeuken is ook voorzien van een gezellige bar. Het geheel levert een prachtige woonkeuken op!


Bij Tieleman Keukens kennen we dit belang ook en daarom kunnen we u helpen bij het realiseren van uw ideale woonkeuken in landelijke stijl. Uw landelijke woonkeuken op maat gemaakt.

Alle keukens die wij maken, zijn geheel op maat gemaakt en dat geldt uiteraard ook voor onze landelijke woonkeukens. Als je er voor kiest een min of meer kant-en-klare keuken te kopen dan zijn er ook een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Het design van de keuken is vanzelfsprekend erg belangrijk: past de keuken in de landelijks stijl die jij voor ogen hebt?


Woonkeuken landelijk met natuurlijke elementen. Een woonkeuken in een landelijk uitvoering is meestal uit hout vervaardigd of er zijn veel houten elementen in verwerkt. Een ander kenmerk is de grote schouw boven het kookgedeelte, maar dit is vanzelfsprekend optioneel. De combinatie tussen het toegepaste hout en beton dragen eveneens bij aan de romantische uitstraling van de landelijke woonkeuken. De landelijke woonkeuken is royaal van opzet en ademt klasse, stijl en comfort.


The Aristocrat new home design is rich with space for family living.

Featuring a gourmet kitchen and expansive living and dining area, this home is on display now. Het Boretti fornuis past prachtig in deze keuken, de ombouw van de schouw is van antiek Eiken balken voor een authentieke uitstraling. Het verschil zit ‘m in de afmeting van uw keuken, de materialen die u kiest, de afwerking van de binnenkant en uw keukenapparatuur. Ook de achterwand is van beton ciré.


In elk geval geldt voor elke keuken landelijk dat onze keukens prijzen netto zijn en laag. Ben jij geïnteresseerd in een landelijke keuken met een warm en nostalgisch karakter? Bekijk hier prachtige voorbeelden van tientallen landelijke keukens in diverse. In een landelijk interieur komen de rust en sfeer van het platteland naar voren.


Turend door de hoge raampartijen of karakteristieke ramen met luiken, kijk je uit over de uitgestrekte weilanden. Op de muren lichte kleuren. Dat landelijk en retro elkaar niet hoeven uit te sluiten als stijl, daar is bovenstaande keuken het levende bewijs van. Het zwart-wit-patroon op de keukenvloer en de spatwand geven het een retro-uitstraling, net zoals het gebruik van pastelkleuren in de tafel en keukenkasten. Binnenkijken in interieur.


Stoere landelijke woonkeuken. Warme kleuren zoals grijs tinten met een vleugje bruin, gebroken wit, beige en zand kleuren voelen landelijk aan en versterken de sfeer. Bekijk de onderstaande voorbeelden en tips zodat jij weet hoe je jouw woonkamer landelijk kan inrichten.


In deze ruime woonkeuken te Amstelveen hebben we een prachtige landelijke keuken ontworpen in dezelfde stijl als het overige interieur. Een breede schouw boven een schitterend losstaand Boretti fornuis. Keukendetail is het vooruitstekende kookgedeelte van deze keuken.

Natuurlijk wordt er net zoveel gekookt als voorheen, maar de woonkeuken is veel meer dan dat. Het is een plek waar het hele gezin inclusief kinderen actief gebruik van maakt, niet alleen de kok. Vandaar dat het ook wel een familiekeuken of leefkeuken wordt genoemd. Gezelligheid in huis ontstaat niet door alleen een mooie plant of een bank in de keuken te zetten.


Exclusieve keukens Handgemaakte keukens Keuken op maat Maatwerk keuken Keuken ontwerpen Showroomkeukens Showroom keuken. Vind de beste selectie woonkeuken landelijk fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit woonkeuken landelijk voor de dutch luidspreker markt bij. Bekijk de mooiste woon- en interieur projecten en doe inspiratie op voor jouw keuken.


De leukste ideeën en inspiratie voor je eigen droomhuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts