maandag 20 augustus 2018

Hollohaza porselein hongarije

Bekijk alles met hollohaza porselein ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Punt gaaf met een erg mooi design. Enkele bekende patronen zijn vernoemd naar klanten, zoals koningin Victoria, Esterházy, Batthyány en Rothschild.


Nu levert Herend porselein op bestelling aan porseleinfanaten, vorsten, staatshoofden en rijke families. Het Zemplén en Hegyköz natuurgebied ligt in het uiterste noordoosten van Hongarije.

Hollohaza hongarije porseleinen asbak zwart met goud. Lladro porselein IN PRIJS VERLAAGD Limited Editition Reyshof. Hieronder kunt u een keuze maken uit onze collectie handgeschilderd Herend porselein uit Hongarije. Alle decoren worden in de Herend Ateliers volledig met de hand geschilderd en de artikelen worden meestal voorzien van gouden randdecoren, welke ook volledig handgeschilderd zijn.


Wij ruimen onze magazijnvoorraden op met HOGE kortingen! Please take a look at the detailed pictures. You get exactly the illustrated piece.


Gebruik de couponcode VINTAGEMART bij de kassa te krijgen korting wanneer u $5of meer besteden.

Hollóháza porcelain is produced by the Porcelain Manufactory of Hollóháza, Hungary. Elk detail is gemaakt met een toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Gemerkt met stempel en ingedrukt nummer.


In Europa is het porselein uit Herend vooral bekend bij de adel en tegenwoordig de verzamelaars, maar vanuit het Verre Oosten komen er vliegtuigen vol mensen naar Hongarije voor dit speciale porselein. In Herend staat een indrukwekkende verzameling antiek porselein en ook een rondleiding door de fabriek is prima georganiseerd. Vente Auctions is een online veiling platform voor allerlei soorten antiek, kunst en curiosa. Sla hollohaza hungary op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen.


Porselein uit de 20e eeuw. Volg hollohaza hungary niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Midden 20e eeuw, Hongarije.


Hij is degenen die de naam en faam van Herend als leverancier van verfijnd porselein gevestigd heeft. Kort na zijn overname voerde de fabriek de lijst aan van grootste bedrijven in het graafschap Veszprém. Vandaag exporteert Herend zijn porselein naar landen, verspreid over de hele wereld. Archief: sold items Verkocht.


In het museum is de grootste collectie van Herend porselein in de wereld ondergebracht. Het geeft de geschiedenis weer van het begin van het porselein maken in Herend tot heden ten dage alsook hoe de productie gaat van porselein. In de mini fabriek is het mogelijk om het totale proces van porselein maken te zien op een kleine schaal.


Prachtige hollohaza half eeuw beeldje van een jonge man en vrouw in fancy dress met een zwarte hoge hoed.

Mooi vintage beeldje van het merk Hollahaza Hungary. Het beeldje is gemaakt van porselein en met de hand beschilderd. Het stelt een vrouw voor die aan het borduren is. Een bonbonière en een schaaltje van Hongaars porselein.


De drie belangrijkste attracties in Herend zijn het porseleinmuseum, de mini-fabriek en de koffie- en porseleinwinkel. Bij de Herend Mini Manufactory, kan men het fascinerende proces zien van hoe de zware massa kaolienklei fragiel porselein wordt, en hoe de ambachtslieden het materiaal vormen, decoreren en schilderen. Start met bieden of verkopen op de 20e-eeuwse porseleinveiling bij Cata.


Verken het beste van Hollóháza!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts