donderdag 16 augustus 2018

Privacy folie badkamer

Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Badkamerplanner en vind jouw Perfecte Badkamer. Jouw Persoonlijke Badkamer!


Inclusief Klantervaringen!

Hoeveel jouw Badkamer Kost! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment Badkamer. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


De folie is van hoge kwaliteit, en dus zeer hanteerbaar. Bij de privacyfolie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen.

Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie. In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot. Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien.


Het anti inkijk folie wordt ook wel privacy folie genoemd. Het is ideaal om te plaatsen in de badkamer , woonkamer of op kantoor. Dit is vaag en zal al bij een afstand van 10cm nog minder worden. PRIVA-LITE is een actieve beglazing die naar wens privacy of doorzicht biedt.


Dit actief gelaagd glas is gemaakt op basis van extra helder glas DIAMANT en is voorzien van een speciale folie van vloeibare kristallen. Het zelf monteren van een privacy raamfolie is zeer eenvoudig te doen. Alle privacy raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie.


Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. Zo kunt u zonder zorgen de folie zelf monteren.


De anti-inkijk folie geeft u veel privacy.

Melkglas folie is de oplossing voor woningen waar privacy wenselijk is. Of het nu gaat om een smalle strook in de woonkamer of om een raam in de badkamer. Doordat we gebruik maken van rolbreedtes van 182cm is er altijd een naadloze oplossing.


Wij hebben folie over een deel van het raam in de badkamer. Zit er netjes op, na jaar nog geen zwarte randen. Maar als je matglas besteld hebt zou ik het laten vervangen, je krijgt het nooit zo mooi als echt. Dan heeft u met onze raamfolie het middel gevonden om de privacy in uw badkamer te waarborgen.


Bij ons vindt u verschillende soorten badkamerfolies die perfect passen bij uw situatie. Welke soorten folie voor in de badkamer kunt u bij ons vinden? Een veel gekozen folie voor in de badkamer in de strepenvariant. Bij zelfklevende folies moet je namelijk vrijwel direct je folie goed aanbrengen. Met statisch raamfolie wil je dat natuurlijk ook.


Maar mocht het misgaan, dan kun je het folie er zo weer afhalen en opnieuw aanbrengen. Statisch glasfolie is ideaal voor mijn man en mij. Bij gezandstraalde folie (ook wel glass etched folie genoemd) moet u denken aan een matte, melkachtige folie.


Geef uw douchecabine meer privacy met onze decoratiefolie. Doordat de zelfklevende folie melkachtig van kleur is en mat van structuur laat deze uitstekend licht door, maar is deze niet transparant. Deze raambekleding is vooral geschikt als je de mogelijkheid wilt houden om de badkamer te verduisteren. Wil je dat, bijvoorbeeld overdag, juist niet, zijn de onderstaande opties (ook) interessant. Folie op het raam Een goede manier om inkijk te voorkomen en toch daglicht in je badkamer te houden is het aanbrengen van raamfolie.


Bij de inkijkwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. De excellent versie van de inkijkwerende folie is zelfs verkrijgbaar in rolbreedtes van 5 10 1en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts