dinsdag 28 augustus 2018

Easy stuc behang

Easy stuc behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Easy - Stuc is renovlies voor nieuwbouwwanden. Topkwaliteit voor een scherpe prijs.


Easy stuc behang

Natuurlijk kan ook renovatievlies behang muren die uit elkaar gaan niet bij elkaar houden, maar de gevolgen van werken zijn vele malen minder. Het materiaal (renovlies) is structuurloos glasvezelbehang. Het grote voordeel is dat de kwaliteit goed is (stootvast, krimpvrij, en brandveilig) en dat het volledig naadloos is. Veel mensen weten niet van het bestaan van dit materiaal.


Nee, het behangen van glasvlies blijft nog steeds een klus die u zelf gaat uitvoeren en dit bepaalt natuurlijk het eindresultaat. Uw woning voorzien van glasvezelbehang kost gemiddeld minder dan traditioneel stucwerk. Dat is natuurlijk een flinke besparing. Easy Stuc is renovliesbehang: structuurloos glasvezelbehang. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Stuc behang is een redelijk nieuw behangsoort. Wij werken met het bekende 1grams renovlies behang op rollen van 1. Hij is inderdaad duurder dan partijen als easy stuc , maar doet dan ook echt een stuk meer.


In principe stuct hij eerst je hele muur zodat deze volledig vlak is om vervolgens deze met renovlies te verwerken. Ondanks dat renovlies in banen wordt behangen moet ik heel veel moeite doen om ergens een naad te kunnen vinden. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ideaal voor strakke wanden in nieuwbouwwoningen, maar ook toepasbaar in bestaande bouw.


Ons materiaal is een perfect alternatief voor het inhuren van een stucadoor. Wij brengen het behang aan en sausen de wanden tweemaal in een kleur naar keuze. Mocht u als interieurstylist gladde wanden willen aanbieden bij uw klant, dan bent u bij ons het aan juiste adres om u compleet te ontzorgen. Ons werkgebied is verdeeld over meeste plaatsen in Midden-Nederland.


Over de communicatie zijn we niet zo te spreken (dit heb ik wel vaker gehoord). In het voortraject waren ze slecht bereikbaar. Ze zouden een paar dagen voordat ze startten contact met mij opnemen. Zelf nog eens geprobeerd te bellen, maar geen gehoor. Veel mensen kunnen wel zelf behangen , maar hebben geen ervaring met renovlies behang.


Easy stuc behang

Dit is eigenlijk wel vereist wanneer u zeker wilt zijn dat het behang dezelfde luxe uitstraling biedt als stucwerk. Mede om deze reden werken wij alleen met behangers die zich hebben gespecialiseerd in renovlies behang. Op deze pagina kunt u zelf gemakkelijk en snel een nauwkeurige prijs ontvangen die wij in een pdf direct naar uw toe mailen, u krijgt een duidelijk inzicht wat de opdracht gaat kosten.


Eigenschappen renovlies behang. Kleine gaatjes, haarscheuren en oneffenheden worden moeiteloos gestopt met dit materiaal. Bultjes worden best wel even gelijk geschuurd met de muur.


Easy stuc behang

Het is een zeer sterke en scheuroverbruggende afwerking die niet te onderscheiden valt van stucwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts