woensdag 15 augustus 2018

Kurk lakken

Ruim assortiment kurk en kurkartikelen. Alles uit voorraad leverbaar. Snelle levering en topservice.


Door een kurkvloer te lakken zorg je ervoor dat deze optimaal beschermd is en kras en stootvast wordt. De lak is gemakkelijk aan te brengen met een lakroller. Wij leveren de kurklak voor vloeren in twee glansgradaties.

Wij hebben matte kurklak en zijdeglans kurklak. Wilt u uw kurkvloer op een mooie en duurzame manier beschermen, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten? Of gaat u zelf aan de slag met. Kurk is mooi, comfortabel, veerkrachtig en duurzaam. Wie wil dat niet in zijn woonkamer?


Met RigoStep kurklak gelakt kurk in slaap-, baby- en kinder kamers. Dus ook in ideaal voor slaap-, baby- en kinderkamers! Eerlijk - milieubewust - duurzaam.

Op zoek naar een kurkvloer? Neem een kijkje op de website van de grootste kurkzaak van Nederland of neem een kijkje in onze showroom! Zorg voor de juiste wielen voor uw meubels, voor uw kurk vloer heeft u zachte wieltjes nodig die het gewicht goed kunnen dragen. Kurk vloeren van Parketmeester zijn zorgvuldig aan het assortiment toegevoegd. Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken voor uw woning of kantoor.


Na de eiken vloer die we lichter willen heeft dit huis ook trappen waar kurk op ligt! Groot aanbod kurk en toebehoren op voorraad. Met kurk als vloer in hotels en restaurants, congres en conferentiecentra, scholen, winkels, kantoren en woonhuizen haal je een stukje ongerepte natuur in huis dat 1 natuurlijk is en bovendien volledig te recyclen is.


Ook verbeter je de akoestiek in een ruimte en is kurk warmte isolerend. Prachtige massieve, met de hand dubbel ingekleurde kurkvloer, met lichte voegen, extra glitter laklaag en onderzijde voorzien met een watergedragen contactlijm. RigoStep kurklak blank is kleurecht en niet vergelend en daardoor specifiek geschikt als aflak voor gekleurd kurk of als toplak voor naturel kurk. RigoStep Base voorkomt bij wit en lichtgekleurd kurk verkleuringen door uitbloeden van inhoudsstoffen. Duizenden jaren geleden werd de kracht van kurk al door de oude Egyptenaren ontdekt.


En zij waren niet de enige die van dit unieke materiaal gebruik maakten. Kurkvloeren en -wanden in de winkel van Naturo Zutphen. Via de Grieken, de Oude Romeinen en de Fransen in de Champagnestreek, is kurk uitgegroeid tot een populair en wereldwijd geliefd product. The final look: afwerking in detail!


Goed onderhoud geeft langer plezier van uw vloer.

Het zorgt ervoor dat u langer plezier hebt van de vloer doordat er. Het is aan te raden een kurkwand keer te lakken om deze optimaal te beschermen. Verbruik en droogtijd: Met liter kurklak kan mkurk gelakt worden.


Wanneer u een kurkwand van mheeft is het dus aan te raden om twee liter lak te bestellen. De droogtijd van de kurklak is ongeveer uur. De vloeren van kurk hebben isolerende eigenschappen waardoor het langzamer warmte opneemt en afgeeft dan houten vloeren en laminaat, ondanks de isolerende eigenschappen is het mogelijk om kurkvloeren te combineren met vloerverwarming. Een echte eyecatcher in je woonkamer, slaapkamer of kantoor.


Wandkurk is het alternatief voor behang of verf! Voeg een vleugje luxe toe aan je interieur! De kosten kurkvloer zijn ook laag omdat er weinig eisen worden gesteld aan de ondervloer. Het materiaal is erg zacht en werkt ook isolerend. U heeft dus al een goed isolerende vloer die erg zacht loopt.


Omdat kurk nog wel eens vocht wil opnemen, is het alleen belangrijk dat uw ondervloer de kurk daartegen beschermt. Afhankelijk van de kwaliteit van de kurkvloer zal de laklaag sneller uitdunnen. Eens deze, over een bepaald aantal jaren, voldoende is afgesleten zal de kurk beginnen ontrafelen, waardoor de kurk wellicht aan vervanging toe is. Om dit te voorkomen kan je twee dingen doen: een nieuwe laklaag aanbrengen, of je kurkvloer verven.


Binnen kurkvloeren heeft u een enorm aanbod waardoor het in ieder interieur en in iedere woning, winkel- of bedrijfspand te plaatsen is. Een kurkvloer is niet de vloer waar je direct aan denkt als je een nieuwe vloer aan wilt schaffen, maar toch is kurk een erg gewilde vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts