maandag 27 augustus 2018

Bloemisterij artikelen

Op zoek naar Bloemisterij artikelen ? Dillewijn Zwapak is ruim jaar dé specialist op het gebiede van verpakkingen en bloemisterij artikelen. Wij bieden een compleet assortiment voor bloemist tot groothandel. En volledig uit eigen voorraad.


Wij zijn dé specialist voor bloemisterij artikelen.

Groot aanbod bloemisterij artikelen. Van potgron rouwlint, steekschuim en bijstekers tot gereedschap, krammen en draad. U weet als geen ander hoe prettig het is om tijdens het werk op praktische materialen van hoge kwaliteit te kunnen vertrouwen. Daan Kromhout heeft meer dan jaar ervaring in de levering aan bloemisterijen.


Geen verkoop aan particulieren. Bij ons kan u ook terecht voor diverse bloemisterijartikelen. Er is een groot wisselend assortiment potterie.

Bezoek onze webshop en bekijk onze ruime collectie overige bloemisterij artikelen. Wij leveren een enorm assortiment aan decoratiematerialen. U heeft de keuze uit zo’n 10.


Van bloemisterijgereedschap, verpakkingsmateriaal en bijstekers tot glazen vazen, decoratief mandwerk en sfeerartikelen zoals kaarsen. Ook voor het bestellen van thema- en seizoensproducten, bijvoorbeeld kerstartikelen, staan wij voor u klaar. Welkom bij bloemengroothandel SVG-Kapteyn. U kunt bij ons terecht voor uw bloemen, planten, decoratie artikelen en verpakkingsmateriaal.


Wij bezoeken bloemisterij , tuincentra, cadeau- en woonwinkels op locatie met onze, altijd goed uitgerustte verkoopwagens. Voor handel in bollen van tulp, lelie en gladiool is het digitale platform Kuukz opgericht. Het is de verbeterde versie van het platform Bollenplaza,.


Als professionele bloemist heeft u natuurlijk diverse artikelen nodig om uw klanten in al hun behoeften te kunnen voorzien. Koning kunnen wij u al die producten aanbieden voor een zeer scherpe prijs. Alles voor de bloemist en groothandel.


Direct uit voorraad leverbaar. Floran is er voor de bloemisterij groothandel, tuincentra, kwekerij en opplantbedrijven.

Bekijk de trendy en basic collecties glaswerk, keramiek en decoratie artikelen ! Deco en bloemisterij artikelen. Steekschuim in alle soorten, vormen en maten. Groothandel bloemisterij artikelen kopen? We transporteren 5x per week aan 4bloemisten door heel West Europa.


Het gaat dan natuurlijk om onze snijbloemen en planten, maar ook kunt u bij ons terecht als groothandel voor alle bloemisterij decoratie artikelen die u nodig heeft. Mandenman meubelen levert een uitgebreid assortiment aan hobby- bloemisterij en vlechtwerk benodigdheden. Tientallen leveranciers hebben een groot assortiment potten, vazen, schalen en kransen onmisbaar voor de bloemisterij. Bij DivFlo vindt u naast bloemen en planten ook bloemisterij-artikelen en decoratiematerialen. Wij verzamelen alleen de beste producten zodat u niet hele web hoeft af te speuren!


Of het nu gaat om een bloemenmes, prijskaartjes of decoratietakken: bij ons bent u voor accessoires aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts