donderdag 30 augustus 2018

Steigerhout lakken

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Steigerhout behandelen met Nano Coating? Of juist Beitsen, Schilderen of Lakken ? Wij leveren door de gehele Benelux tegen scherpe tarieven. Online bestellen in onze webshop!


Steigerhout lakken

Hoi Ik heb een buitentafel van steigerhout gekocht. Deze planken komen vaak direct van de bouwplaats waar ze daadwerkelijk op de steigers zijn gebruikt. De andere manier om je steigerhout van een laagje te voorzien is door je houten meubelen te lakken met verf. Al heeft beits onze voorkeur kun je steigerhout ook lakken , al zal een verflaag eerder gaan bladderen dan beits. We bieden op onze site verschillende mogelijkheden in afwerkingen aan.


Welke afwerking is geschikt voor jou? We proberen je hier op weg te helpen. Een uitstraling die in ieder interieur tot zijn recht komt. Maar wil je de steigerhouten meubelen toch naar eigen smaak afwerken, dan kan dat natuurlijk. Geïmpregneerd steigerhout is beter bestand tegen houtrot en gaat langer mee dan onbehandeld hout.


Steigerhout lakken

Zowel onbehandeld als geïmpregneerd steigerhout kunt u direct (zonder grondlaag of impregneermiddel) afwerken met de voorgestelde olie, beits en verf van Jotun. Koop dan gewoon geschaafd vuren wat je verder verwerkt. Ga hoogstens met een grove schuurklos erover heen om de losse vezels eraf te halen.


Door hout te lakken zorg je ervoor dat je houten constructies uv-, water- en weersbestendig zijn. Lak bijvoorbeeld al het maatvaste constructiewerk in je huis, zoals kozijnen en deuren. Het is mogelijk om zowel onbehandeld als behandeld hout te lakken.


Hoe verf je steigerhout in een whitewash effect? Vooral nieuwe steigerplanken hebben een kleurtje nodig, oud steigerhout is al grijs en kan meestal met een neutrale beits worden behandeld tegen de weersinvloeden. Ik heb deze producten gebruikt voor mijn steigerhouten tafel. De tafel wilde ik graag een onbehandelde uitstraling geven, maar wel graag behandelen zodat de tafel langer mooi zou blijven.


Na het raadplegen van de site van meubelproducten. Bij de aanschaf van steigerhout is het dus belangrijk rekening te houden met de kwaliteit van het hout. Niet enkel als u een complete set koopt, ook wanneer u zelf planken gaat bewerken tot een meubel. Het spreek voor zich dat steigerhout dat binnen staat langer mee zal gaan dan steigerhout dat buiten staat. Wel waren ze daar gelakt en in elkaar gezet.


Ik heb nu twee lakken gebruikt maar deze zijn beide niet wat ik zoek. Ik heb een foto gemaakt van het steigerhout in de winkel en de plank met mijn proef stukjes erop. Vandaag vertel ik je hoe jij middels verschillende verftechnieken je steigerhout kunt verven en wat je absoluut niet moet vergeten bij het verven van steigerhout.


Zo kan je zelf een mooi steigerhout meubel maken dat er ook uniek uitziet. Beits en Olie voor de behandeling en bescherming van al uw steigerhouten meubelen, schuttingen en planken. Verkrijgbaar in diverse kleuren en zowel voor binnen als buitengebruik. Al onze beitsen en olieen garanderen een langdurige bescherming van uw materialen.


Steigerhout lakken

Ideaal in combinatie met onze steigerhouten meubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts