maandag 12 februari 2018

Zeefdruk inlijsten

Bij gebruik van perspex in plaats van glas treedt dit effect zelfs in versterkte mate op. Gebruik dus voor het inlijsten van pasteltekeningen bij voorkeur geen perspex! Schilderij inlijsten of uw foto aan de muur?


In overleg, met u, op maat en in stijl. Een bijpassende lijst voor uw zeefdruk.

Bij C-lijsten wordt er naar uw wensen geluisterd. Ik adviseer u graag over een mooie en bijpassende lijst voor uw zeefdruk. Bij het inlijsten van een hoogglans foto dient er rekening worden gehouden dat de foto niet tegen het glas aan mag worden geplaatst. Dit omdat de foto anders aan het glas vast gaat zitten. Als er gebruik wordt gemaakt van een passe-partout zit er automatisch ruimte tussen het glas en de foto.


Wij kunnen digitaal of handmatig films voor u maken. Dit bedrijf snapt wat zeefdruk inlijsten inhoud en doet dit zeer goed. Bij lijsten werd ik vriendelijk geholpen door een medewerker.

Deze medewerker vertelde mij dat zij meer dan duizend soorten lijsten hebben waar ik uit kon kiezen. Ik keek daarom eerst even rustig rond met mijn zeefdruk. Bij Artrend is inlijsten een vak.


Elk werk wordt door ons met liefde ingelijst volgens de modernste methoden. Indien u het inlijstwerk meeneemt naar één van onze winkels kunt u van ons vrijblijvend een prijsopgave krijgen, inclusief uitgebreide technische informatie. De zeefdruk wordt tot de druktechnieken gereken hoewel “druk uitoefenen” zoals bij hoog-, diep- en vlakdruk niet plaatsvindt.


Eigenlijk is zeefdruk een verbeterde sjablonentechniek. De beelddrager bij de zeefdruk bestaat uit een raam waarop metaal-, polyester- of nylongaas is gespannen. Art-Glass heeft een anti reflectieve coating en een uv-beschermingswaarde van. Al onze materialen zoals passe-partout, backing karton en tapes zijn zuurvrij voor een optimale bescherming van uw kunstwerk. Onze lijstenmakerij onderscheidt zich door een hoogwaardig vakmanschap.


Door gebruik te maken van de beste materialen kunnen wij uw inlijstwerk optimaal tot zijn. Regelmatig ontvangen wij bezoekers in onze winkel met vragen over het inlijsten van een zeefdruk of litho. Heeft u ook een zeefdruk of litho in huis die het verdient om gezien te worden?


Kies dan voor een ingelijst werk. U zult zien dat het meer tot zijn recht komt.

Inlijsten Eindhoven Heeft u iets in te lijsten? Een mooie foto, een leuke zeefdruk of uw schilderij mag een prachtige baklijst krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met één van de grootste lijstenmakers in Nederland.


Vanwege de schaalvoordelen zijn de prijzen scherp en heeft u een ruime keuze aan lijsten. Koop en Verkoop Litho’s en Zeefdrukken op Marktplaats. Herman Brood en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! AHB KUNSTZEEFDRUKKERIJ drukt in eigen zeefdrukkerij en heeft ruime ervaring met het vervaardigen van zeefdrukken.


Wij geven ook in eigen beheer in grote én kleine(re) oplagen met de handgemaakte grafiek uit. Altijd genummerd en gesigneerd door de kunstenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts