woensdag 21 februari 2018

Backdrop zwart

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Zolang de voorraad strekt (aantallen staan achter de afmetingen) levering met factuur. Dit doek is te gebruiken als Hooge afzetwand of als backdrop.


Op zichzelf staande ronde backdrop van zwart metaal. De totale hoogte is 2cm.

Bestaat uit staanders, liggers, groundplates en doeken. De doeken zijn meter breed. Dit systeem wordt berekend per m1. Loop naar het altaar toe en geef elkaar het jawoord voor een prachtige gepersonaliseerde backdrop. Backdrops apparatuur online kopen bij S2Store.


Dit is één van de grootste backdrops uit het assortiment van Duratruss. Een theaterdoek of backdrop wordt gebruikt om bijvoorbeeld een rustige, egale achtergrond te creëren voor een DJ-set of toneelvoorstelling. Ze zijn meestal zwart of wit, worden bevestigd aan truss of statieven en zijn gemaakt van brandwerend materiaal.

De afmeting is 3m breed en 3. Met een backdrop achter je drive-in show ziet de show er meteen een stuk strakker uit. Deze zwarte backdrop is 3m breed en 3. Systems is een dynamisch bedrijf met meer dan ruim jaar ervaring. Wij verhuren, verkopen, installeren en onderhouden alles op het gebied van professioneel.


Met het huren van een backdrop tovert u uw locatie in een mum van tijd om. We verhuren de backdrop doeken in diverse formaten. De backdrops zorgen voor een egale representatieve zwarte achterwand.


Hierdoor kunt u de openingen tussen de doeken minimaliseren wat het eindresultaat ten goede komt. Levertijd van het artikel. Molton CS 3m Hoog x 3m Zwart. Op werkdagen voor 15:besteld. Wil je op jouw feestje graag een hele muur decoreren?


Dan ben je met deze backdrop in één klap klaar! Omdat deze backdrop zo groot is kun je meteen een groot gedeelte decoreren. Ook perfect om bijvoorbeeld een fotohoek mee te maken.


Een backdrop is dient voor het afschermen en het aankleden van zalen en optredens.

Dankzij zijn zwarte , niet reflecterende stof, zal de tape nauwelijks tot niet opvallen. Dankzij deze stof kan de tape ook gebruikt worden om metaal af te plakken, zoals bij een truss. Ook kan de tape dienen als een geluidsdemper.


GRATIS verzending vanaf en snelle levering! Laagste prijs garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar. De meeste backdrops hebben en egaal zwarte of een egaal witte kleur.


Er zijn ook backdrops met leds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts