dinsdag 20 februari 2018

Harvink point

Stoelen voor de laagste prijs. Bekijk hier de gehele collectie van Harvink. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. HOUD DE SITE IN DE GATEN VOOR DE NIEUWE DATUM.


De aangeboden items zijn oude collectie, prototypes, komen uit onze showroom of zijn gebruikt voor beurzen, evenementen en fotoshoots.

De bekleding is voorzien van een ritssluiting. Harvink Point eetkamerstoel stuks leder ecru. Stuks, gebruikt maar nog in goede staat, leer niet beschadigd. Denkt mee Brengt sfeer Onderscheidend waardevol.


Beste woonwinkel Het shopadres volgens VT. Het frame van geschuurd chroom geeft deze design stoel een stijlvolle uitstraling. De collectie bestaat uit banken, fauteuils, stoelen en tafels.


De Point is een strakke en.

Design eerkamerstoelen van nederlands merk harvink. De stoel heeft een strak, rank vormgegeven onderstel. Point eetkamerstoel is naar wens samen te stellen en verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen waardoor je ze perfect met elkaar kunt combineren.


Ook leverbaar is eetkamerstoel Dash, de variant met armleuningen. De dubbele poot geeft hem een toekomstgericht uiterlijk en de zachte zit is er een mooi contrast bij. Door zijn bijzondere kleur is hij een eyecatcher in ieder interieur. Een prachtstuk, ook in uw huiskamer.


Eetkamerstoel Point van Harvink. Afgebeelde prijs is de vanaf prijs in stof. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord.


De hoek in het tafelblad van het moderne tafeltje geeft een speels effect. Prima voor intensief gebruik. Kom hem bekijken in Tilburg! This Pin was discovered by Rita van Zeijl.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Prachtig om naar te kijken wanneer alle stoelen aangeschoven aan tafel staan, want het oog wil ook wat. Het uitmuntende zitcomfort zorgt ervoor dat je heerlijk kunt natafelen.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. U bent van harte welkom in de winkel om de stoel uit te komen proberen! Deze pin is ontdekt door HARVINK. Hij is verkrijgbaar vanaf €50- Voor exacte prijzen bent u welkom in de winkel of kunt u contact met ons opnemen of via de mail of telefonisch.


Wij van Woonrijk Leegstra helpen u graag. Laat uw gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met u op. Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts