dinsdag 20 februari 2018

Kinderwekker zazu

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Grootste aanbod kinder wekker online. Vergelijk aanbiedingen en profiteer direct. Laat je inspireren door ons grote aanbod Zazu.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. ZAZU slaaptrainers, kinderwekkers , nachtlampjes, knuffels en muziekdoosjes. Een betere nachtrust voor kinderen en ouders. Slaaptrainer Sam het Schaap. Zazu Sam is een nuttige kinderwekker.


Onze dochter ligt er langer door in bed en vindt hem ook nog erg leuk! Hij werkt naar behoren en met de gebruiksaanwijzing erbij is hij goed te bedienen. Je moet rekening houden met een stopcontact in de buurt.

Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld. Op een eenvoudige manier laat Sam het schaap zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken. Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Zazu zit bordenvol handige functies om je peuter beter om te laten gaan met tijd.


De lichtjes in de buik van Sam dienen ook als nachtlampje. Tijd wordt zoveel digitaal als analoog vertoont door de Zazu kinderwekker. Besef van de tijd bestaat niet! Een slaaptrainer leert je kindje aan een regulier slaapritme te wennen. De kinderwekker geeft papa en mama de gelegenheid in het weekend ook een uurtje langer uit te slapen.


Kinderwekkers zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waarbij geluid en licht instelbaar zijn. Ruime keuze kinder wekker op beslist. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Zazu. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Zazu Lampen koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Analoge kinderwekker met tikkend geluid - Wit.

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. Wow, en dan moet de dag nog pas echt van start gaan. Misschien is deze nieuwe kinderwekker Pinguïn de oplossing. Dit diertje heeft drie functies die ervoor zorgen dat iedereen in huis rustig kan slapen. Let’s meet Pinguïn Pam – in kinderwekker – van Zazu ! Met zijn functies is hij een absolute musthave voor in de kinderkamer.


Eerst en vooral kan de lieve pinguïn gebruikt worden als nachtlampje. Laat PAM de hele nacht zachtjes oplichten of kies voor de timerfunctie. Zo gaat hij na een half uurtje automatisch uit. Ouders een handje helpen én kinderen blij maken, dat is het doel van ZAZU.


Dit hippe, Hollandse merk ontwerpt de mooiste hulpmiddelen om bedtijd leuk te maken. Hun slimme nachtlampjes, slaaptrainers en muziekdoosjes helpen kinderen om rustig in slaap te komen en om wat langer in bed te blijven. Kun je als ouder ook weer eens lekker uitslapen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts