vrijdag 16 februari 2018

Jungle behang

Jungle behang

Hier vind je uniek en creatief fotobehang - Vertel je verhaal! Kwaliteit – op maat gemaakt. Dé Petite Friture webshop van Nederland. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders.


Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten? Behang met dieren uit de tropische jungle of uit de Afrikaanse Savanne. Behangdessins met snelle apen, grote olifanten, lange giraffes, gevaarlijke beren, krokodillen, leeuwen en tijgers. Voor de kinderkamer maar ook voor volwassenen in elke stijlen.


Je zocht naar: behang jungle ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Kinderen zijn dol op thema's en een kinderkamer in jungle stijl is natuurlijk heel gaaf!


Jungle behang

Laat u inspireren door ons jungle behang en maak je eigen junglekamer. Jungle thema in de kinderkamer. Als u een kleine kamer wil behangen met jungle behang dan zijn de behangpanelen ideaal. Omdat jungle behang op dit moment helemaal hip is, kun je het in allerlei soorten en maten vinden.


Omdat er zo veel op te zien is, blijft je kleine ontdekkingsreiziger nieuwe dingen vinden. Het 3D effect maakt het behang extra spannend! Orchideeën, varens, bromelia’s of bananenbladeren: geniet van de fantastische planten- en bloemenprints in levendige kleuren. Behang (Premium) Wordt gemaakt van non-woven, een vormvast en duurzaam materiaal.


Over dit behang is een extra laag aangebracht, die maak het materiaal krasvast, afneembaar en is niet-reflecterend. Hierdoor krijgt het behang bovendien een matte finish. Personalisatie voor Zelfklevend behang , op maat gemaakt Vector tropische bloemen en palm verlaat naadloze patroon. Geïspireerd door de schoonheid van de natuur en de veel geziene botanische trend op de catwalks zal dit behang met weelderige bladeren uw interieur transformeren tot een natuurlijke schoonheid. De wilde dieren in de jungle blijven tot verbeelding spreken.


Ben jij van plan een junglekamer te creëren? Dan is ons jungle fotobehang echt iets voor jou! Fraaie afbeeldingen voor jong en oud die zeker niet zullen misstaan op de muur of deur van jouw kamer.


Jungle behang

Helaas is dit behang alleen nog niet in Nederland te bestellen. Ben je op zoek naar een behang voor in de woonkamer, dan is een print van bladeren of palmbladeren een leuk idee. Dit behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of bezoek één van onze winkels.


Fotobehang tegen lage prijzen. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Ze zijn bijvoorbeeld erg populair in de hal, waarbij er gekozen wordt om één grote muur te behangen met jungle behang.


Jungle behang

Omdat de hal vaak een smalle ruimte is, zal het effect wel heel groot zijn als je alle muren bekleed met het jungle behang. De gave motieven met grote palm- en bananenbladeren, varens en monstera’s en de fleurige dessins met exotische bloemen en flamingo’s zorgen het hele jaar door voor een heerlijk vrolijke, tropische vibe in huis. Gegarandeerd de laagste prijs! Laat u inspireren met interieurideeën die u voor uw interieur kunt toepassen.


Ontdek hier de nieuwste trends op interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts