donderdag 8 februari 2018

Oude medicijnkast

Oude medicijnkast

Stoer, veelzijdig en helemaal van nu zijn oude brocante medicijnkasten , dokterskasten of apothekerskasten. Je ziet ze regelmatig in de woonbladen staan bij zowel brocante inrichtingen als bij moderne interieurs. Zeer mooie oude medicijnkast te koop bij fleurs depot in rotterdam. Deze kast is met de hand gepolijst en heeft daardoor nu een mo. Origineel oude medicijnkast van zware kwaliteit.


Oude medicijnkast

Onze Chinese meubelen worden geheel met de hand gemaakt en gerestaureerd door vakmensen uit China. De maakwijze, keuze van houtsoort en afwerking zijn cruciaal voor de kwaliteit en uitstraling van het meubelstuk. Details: prachtige oude medicijnkast. Deze tweedeurs kast is wit van kleur en heeft glas in zijn deuren.


De zijkanten van de kast zijn ook van glas en dit creëert een ruimtelijk effect in het interieur. Hij heeft een industrieel uiterlijk maar zal in veel interieur stijlen mooi staan. Oude medicijnkastjes, apothekerskastje en brocante vitrinekastjes, je vindt het hier allemaal!


Sommigen zijn nog origineel, anderen hebben een nieuw kleurtje gekregen zodat ze beter tot hun recht komen in het interieur. Op deze pagina kunt u klikken op het gewenste onderdeel. Medicijn- en verpleegkasten.


Medimpex Care Solutions is importeur van innovatieve producten ten behoeve van de totale zorgsector. Deze robuuste stalen apothekerskasten zijn stoer én authentiek, en daarom een absolute musthave voor iedere liefhebber van stoer en industrieel! Met plaats voor glazen bovenin en (wijn)flessen onderin. Erg leuk in restaurant of winkel, maar zeker ook.


Oude medicijnkast

Deze oude apothekerskasten zijn absolute blikvangers in ieder interieur! Deze stoere kasten gaan dus al behoorlijk wat jaartjes mee, al zien ze er niet zo uit! Medifix heeft een uitgebreid assortiment kasten, wandkasten en kluisjes. Op de werkkamer, in de keuken of badkamer, er is altijd nog wel een plekje voor deze stoere vitrinekast!


Toen Ina begon met het maken van het programma was lang niet alles perfect. Mooie oude metalen apothekerskast uit de jaren ’60. Afmetingen: Hoogte: 170cm. Bezorgen is mogelijk in overleg.


Uit oude laboratoria en dokterspraktijken komen vintage medicijnkasten , stalen nachtkastjes, laboratoriumglas, apothekerspotten en flessen, doktersweegschalen, dokterskrukken, dokterskasten, tandartskasten en zelfs operatielampen. De mooiste oude kasten zijn te vinden bij Old BASICS. We zoeken naar unieke oude exemplaren, deels met oude verf en deels in mooie tinten geverfd. Alle meubelen hebben de prachtige landelijke, brocante stijl. We hebben grote loods met zeker meer dan 2verschillende oude meubels op voorraad en krijgen regelmatig nieuwe aanvoer.


Apothekerskast – medicijnkast. Originele oude vintage Franse herenfiets uit de jaren ’met leuke details. Deze stoere oude metalen werkplaatskast heeft een bijzonder mooie groene kleur en een mooi geleefd houten blad.


Oude medicijnkast

In de kast zitten planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts