maandag 12 februari 2018

Brocante jurk

Grote kortingen op beste Stijlen. Lage prijzen en goede kwaliteit. Hete Sexy Jurken tot Korting. Dagelijks bijkomende damesmode. Je garderobe kan niet zonder mooie jurken voor iedere gelegenheid.

De leukste kleding in diverse stijlen en kleuren. Shop het bij My Jewellery! Brocante kleding, oud linnengoed. Ontdek mijn collectie oud linnengoed en prachtige brocante kleding om je interieur een stijlvolle touch te geven.


Druk ook eens op : bekijk alle advertenties adverteerder. Ongelopen Ophalen of Verzenden. Almina Gardenparty van duMIlde.

Heerlijk draagbare vrolijke jurk , prachtig gemaakt en afgewerkt. Milde is een Deens merk, gemaakt en eerlijk geproduceerd in Europa! Waar mogelijk maken ze gebruik van recycle materialen. Rood zwart brocante jurkje met open rug.


Prijs excl verzenden verzendkosten opmeten kan geen retour. Zo goed als nieuw Verzenden. Bekijk alles met brocante jurk ! Tweedehands en nieuwe dameskleding, schoenen, jurken , tops en meer aangeboden en gezocht op Marktplaats.


Koop en verkoop dameskleding. Welkom bij de snuffel advertentie,s van old fox kijk bij onze koopjes en wie weet vult u een doos vol met leuke spullen. Uit grootmoeders tijd brocante jurkje helemaal gaaf en mooi wit met mooi kraagje en borduurwerk op het boven stuk voor. Reviews keer per jaar ga in naar de winkel en kom altijd.


Ontdek onze leuke Jurken, van floral tot leopard! In diverse geuren en kleuren te maken. Mooie kanten jurk met hoge kraag en afneembare jersey voering.


De jurk heeft een A-vorm en heeft een knoop en ritssluiting in de nek.

Gratis verzending via de officiële webstore. Vroeger gebruikt als voorbeeld voor kleine meisjes uit goede huizen. Maar omdat wij allemaal diep in ons hart een klein meisje blijven is het tijd om je oude pop van zolder te halen en deze een mooi plekje te geven met een schattig jurkje aan.


Oude poppenkleding is ook leuk als decoratie op de brocante babykamer. Jurk - Blossom Vintage - WijnroodPrachtig patroonjurkje met kielwerk rond de bovenkant en de mouwen. De jurk is genaaid in een delicius zachte katoen kwaliteit en afgezet met de mooiste kant en tule. Ontdek alle jurken geschikt voor elke gelegenheid. Oude vintage brocante zittende porseleinen pop met bruine pijpenkrullen.


Lief brocante jurkje in roze. Dit artikel kan verzonden worden met brievenbus post. Kies bij uw bestelling de optie vooraf overmaken en u krijgt van ons een nieuwe bevestiging met de juiste verzendkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts