donderdag 15 februari 2018

Polyester plantenbak op maat

Plantenbakken van alle merken op beslist. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Op zoek naar een plantenbak die speciaal gemaakt is voor jou?


Alle ral kleuren zijn mogelijk, kies een polyester plantenbak welke bij je huis past. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Onze plantenbakken worden gemaakt uit mallen en daardoor ben je niet helemaal vrij in iedere maat , maar door het samenstellen van plantenbakken of het inkorten van de hoogte is er wel heel veel mogelijk. Maatwerk polyester is vooral aantrekkelijk bij grotere aantallen (min. stuks) i. Polyester plantenbakken op maat. Maten tot 5x 2x 1cm.


Polyester plantenbak op maat

In vierkant, rond en langwerpig. De kleinste maatwerk polyester plantenbak is 40x40xcentimeter. De grootste maatwerk polyester plantenbak heeft een afmeting van 230x50xcentimeter. Onze polyester plantenbakken zijn geschikt voor in je achtertuin, maar ook in je voortuin staan ze bijvoorbeeld prachtig.


Of plaats ze als eyecatcher op je bedrijfsterrein. Naast de gewone polyester plantenbakken op deze pagina hebben we de bakken ook in hoogglans polyester , zie daarvoor op de andere pagina. Kies eerst de vorm (bijv. vierkanten, ronde, conische plantenbakken ) die je wilt. Binnen de vorm kun je vervolgens kiezen voor heel veel maten. Doordat de plantenbak vervaardigd is van polyester neemt de bak geen water of vocht op.


Hierdoor is de plantenbak vorstbestendig. De binnenkant van de plantenbak is voorzien van eps isolatiemateriaal, dat deze plantenbak zeer geschikt maakt om de wortels van de beplanting te beschermen. Voor eenmalige producten kan dat met een bak op maat. Deze worden gemaakt door de constructie uit hout (WBP) te bouwen. Deze wordt vervolgens aan de binnen- en buitenzijde bekleed met polyester en afgecoat in de gewenste kleur.


Vraag vrijblijvend om een prijsopgave voor een bak op maat. Deze plantenbakken kunnen tevens waterdicht gemaakt worden ten behoeve van interieurtoepassingen. Neem contact op voor een passende offerte Maatwerk In de webshop vindt u een groot aantal voorbeelden. Toch niet gevonden wat u zocht?


Polyester plantenbak op maat

Grote kans dat we u gewoon kunnen helpen. Houten plantenbak maken op maat. Een plantenbak van hout heeft veel voordelen.


Zo is een plantenbak van hout beter bestand tegen vorst dan een stenen bak. Bovendien heeft hout een mooie, natuurlijke uitstraling. Wilt u zelf een houten plantenbak op maat maken? Lees dan onze handige doe-het-zelf tips en weetjes waar u op moet letten!


Vorstbestandig en twee jaar garantie op alle polyester plantenbakken. Ons standaard assortiment polyester vloeistofbakken is zeer uitgebrei vrijwel elke maat van liter tot kubieke meter is leverbaar in diverse kleuren en vormen. Klik op één van onderstaande categorieën voor een overzicht van ons assortiment. Staat uw product er niet bij?


Geef uw wensen door dan gaan we voor u aan de slag. Bestel vertrouwd en voordelig online! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Polyester plantenbak op maat

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Een opvallend kenmerk van polyester bakken is de dubbel omgezette bovenrand. Heeft u een andere maat nodig, neemt u dan contact op via het contactformulier. De plantenbakken zijn niet geschikt om binnen te plaatsen.


Cortenstaal is vorstbestendig en te gebruiken als vijver. De cortenstalen plantenbakken zijn standaard geschikt voor buiten gebruik. Elke vorm en kleur kan op maat gemaakt worden, passend bij elke vorm en maat tuin. Volledig naar uw wens dus! Als solitaire bak of complete verhoogde borders.


Niet plaatsen op balken, stenen etc. Voor de benodigde afwatering zijn in de bodem cirkels (verbonden met een watergoot) voorzien. Geen tuin om struiken en bloemen te planten? Plaats dan een polyester plantenbak op je balkon of (dak)terras. U wilt uw dakterras, vlonder of tuin aankleden met planten?


U wenst houten plantenbakken op maat gemaakt? Dat kan bij uw houtwinkel Gadero geregeld worden. Wij maken zowel rechthoekige, vierkant als pilaar plantenbakken op maat. Wij krijgen steeds vaker te horen dat een architect of een klant net een iets andere maat vraagt dan dat wij in ons assortiment hebben, dit is geen probleem.


Wij kunnen tegen een geringe meerprijs bloembakken inkorten naar iedere gewenste hoogte. Strakke Aluminium plantenbakken in eindeloos veel uitvoeringen Stoere CorTenstaal plantenbakken in elke gewenste maat. Kunststof design plantenbakken in o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts