donderdag 22 februari 2018

Rolgordijn op maat maken gamma

Goedkoper Dan In De Winkel. Op maat gemaakte rolgordijnen. Zeer goede kwaliteit - Lage prijs! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Bekijk specs én de beste prijzen voor Gamma rolgordijnen op Vergelijk.

Moet je de maat nog bepalen? Rolgordijnen kun je eenvoudig korter maken. Bekijk ook onze video over rolgordijnen opmeten. Voor perfect passende rolgordijnen is het aan te raden om rolgordijnen op maat te laten maken.


Je bepaalt dan zelf alle eigenschappen, zoals de lengte en de breedte, maar ook het motief, het soort stof en het type rolgordijn. Zo sluiten rolgordijnen op maat gemaakt van GAMMA precies aan op je wensen, interieur en woonstijl. Stel zelf je eigen raamdecoratie samen.


GAMMA biedt verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie op maat.

Klik hieronder op de mogelijkheid die het beste bij je wensen past en stel in een paar eenvoudige stappen je raamdecoratie samen. Je ontvangt je raamdecoratie binnen werkdagen. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. De keuze voor standaard maten of op maat hangt vooral af van je budget, hoeveel tijd je hebt, en hoe handig je bent.


Een rolgordijn ophangen is heel eenvoudig. In deze video hangen we het gordijn op de dag. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet. Je kunt ook een video over rolgordijnen in de dag bekijken.


Ben je er klaar voor om je rolgordijn op te hangen maar weet je niet hoe? Dat gaan wij jou precies uitleggen in deze klusvideo! Indien u standaard maten zoekt en geen maatwerk vereist zijn gamma rolgordijnen een prima optie.


Als u echter op maat gemaakte rolgordijnen wilt bestellen dan zijn wij het voordelige alternatief voor de bouwmarkt. De kant-en-klaar rolgordijnen zijn bij GAMMA verkrijgbaar in verschillende standaard maten. Stel je maatwerk raamdecoratie in gemakkelijke stappen compleet naar wens samen. Bekijk uw resultaten duo rolgordijn op maat gamma bij Finecomb.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Aan een kleine meerprijs heb je dan rolgordijnen op maat. Geen tijd om je gordijnen zelf in te meten of te monteren? Naast (duo) rolgordijnen in standaardmaten, bieden we ook een zeer uitgebreide collectie op maat gemaakte (duo) rolgordijnen aan. Ook dakraamrolgordijnen op maat maken we voordelig op maat. Natuurlijk altijd voor de laagste prijs.


Onze verduisterende stoffen zijn 1 verduisterend. Onze collectie met rolgordijnen op maat is ruim met diverse soorten stoffen, hierdoor kan je het product volledig naar je eigen smaak samenstellen. Het rolgordijn op maat wordt naar aanleiding van je bestelling volledig op maat voor je gemaakt.


Het is niet moeilijk om rolgordijnen zelf op maat te maken , maar het is wel een precisie werkje. Je moet er wel echt de tijd voor maken omdat er een aantal nadelen verbonden zijn aan het zelf op maat maken van een rolgordijn. Als je zelf een rolgordijn op maat maakt, heb je geen garantie meer op dat rolgordijn.


Soms wordt de maximale breedte beperkt door de maximale breedte van de stof. In sommige gevallen is de stofrol namelijk smaller dan het systeem. Dit wordt per stof vermeld op de kleurenpagina. Als je geluk hebt, vind je een rolgordijn dat precies past. Lukt dit niet, dan kun je hem zelf eenvoudig op maat maken.


Kies een rolgordijn dat iets langer en breder is dan de afmetingen van het kozijn. De as (of rolstok) van het rolgordijn kun je met een ijzerzaag inkorten. Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding. Hiermee kun jij op afstand jouw rolgordijnen bedienen.


Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw smaak en interieur. Wil je je rolgordijnen op maat laten maken ? Dat kan in de winkel én online. Kwantum, daar woon je beter van! Passen de rolgordijnen in standaardmaten niet voor jouw raam? Ze zijn eenvoudig te monteren en de stof sluit goed op het raam aan.


Hierdoor is een verduisterend rolgordijn op een slaapkamer op zolder een logische keuze. Houd er echter wel rekening mee dat de rolgordijnen op maat van HEMA niet bevestigd kunnen worden op dakraamkozijnen van kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts