dinsdag 27 februari 2018

Glasplaat achter fornuis

Eenvoudig Online Bestellen. Kijk Hier Voor jouw Glazen Achterwand. Glasplaat Voor Achter Het Fornuis. Met Of Zonder Print, Maar Altijd Op Maat!


Prachtige wanddecoratie achter uw fornuis , eenvoudig schoonmaken, hoge kwaliteit. Maak van je huis een thuis. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment fornuizen. Vergelijk nu alle aanbiedingen voor fornuis en vind online de beste prijs. Betaal nooit te veel via Vergelijk.


Keukenglas levert en plaatst glasplaten achter het fornuis. In alle kleuren en ook met foto mogelijk. Offerte aanvragen duurt nog geen minuut!


Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid. Spatwand tekst Bon Appetit.


Helder kristalglas achter fornuis. Witte spatwand achter fornuis. Spatschermen voor de keuken (9Artikelen) Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken, achter de kookplaat of gootsteen. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis!


Glasplaat achter fornuis

De glasplaat wordt met rvs schroefbevestigingset bevestigd aan de muur. Maar in de rest van de keuken vrijwel altijd ook omdat dit glas tot 5X sterker is dan normaal glas. Sommige keukens zijn door de keukenleverancier bij het kookgedeelte al voorzien van een RVS achterwand of natuursteen spatscherm. De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad.


Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Ben je er nog niet helemaal uit hoe je je keukenblad wil vormgeven? In onze glasplaat (veiligheidsglas) heeft de glashandel twee gaten voorgeboord (op de hoeken bovenaan). Vervolgens de glasplaat onder in de kit gezet en bovenaan aan de achterwant vastgeschroefd.


Glasplaat achter fornuis

Daarnaast kun je de glasplaat nog steeds aan de achter kant schoonmaken. Er zijn verschillende combinaties mogelijk van andere materialen met glas. Zo wordt er bijvoorbeeld regelmatig gekozen voor een combinatie van mozaiek op de keukenmuur met een glasplaat achter het fornuis of een combinatie van roestvrij staal (rvs) met een glasplaat.


Leuk om te weten: we kunnen met metallic glas een RVS look nabootsen! In een aantal keukens heb ik de spatwand van aluminium gezien. Vooral in en strakke, moderne keuken kan het een oplossing zijn. Ook in een landelijke keuken is deze achterwand goed te passen.


In combinatie met een fornuis kan het net de goede combinatie opleveren. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen. Zoek naar hittebestendig glas op de nieuwe KensaQ. En die is inderdaad twee keer gebarsten door de hitte.


Vooral als het buiten (muur) koud is en dan een kokende pan er vlak naast zetten. Verder geen beesten erachter, makkelijk schoon te houden etc. Maar ik heb zelf nu een nieuwe keuken bestel met heel bewust tegels achter het fornuis.


Glasplaat achter fornuis

Ik ga binnenkort mijn nieuwe keuken installeren. Tegeltjes zie ik niet zo zitten. Daarom denk ik erover om een glasplaat te monteren tegen de muur achter. Een echte blikvanger, een glazen spatwand bij het fornuis in de keuken!


Op zoek naar een glazen keuken achterwand? Glasatelier Edelglas maakt glazen achterwanden op maat. In het roestvrijstaal uitgevoerde achterwand van BORETTI geschikt voor plaatsing achter een 1cm. De AWH1is het hoge model in de maatvoering van 1cm. Bent u op zoek naar glasplaat voor achter de kookplaat?


Voor een scherp geprijsde glasplaat voor achter de kookplaat bent u bij Glasconcept. Wij maken uw glasplaat uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt.


Je vindt een glazen spatwand in de keuken heel mooi, maar je wilt liever niet te veel glas? Je kan glas combineren met verschillende andere materialen. Regelmatig kiezen onze klanten voor mozaïek op hun keukenmuur in combinatie met glas achter het fornuis , of roestvrij staal (rvs) gecombineerd met een glasplaat.


Bekijk ons overzicht van rvs achterwanden in populaire standaard maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts