vrijdag 9 februari 2018

Bloomingville pot

Not only because we love natural simplicity, but also because we’re deeply inspired by everyday designers – by how they, with great passion, keep their homes ever changing as a way to feel happy and alive. De bloempot heeft een relief waardoor de pot een speels uiterlijk krijgt. De pot is gemaakt van terracotta.


Deze serving pot kan je daarmee helpen! Met het schenktuitje wordt het makkelijk om de saus op ieders bord te gieten en met het handige handvat wordt het niet te warm aan de handen.

Een eycatcher voor elke plant, maar ook leuk om als opbergpot te gebruiken! Click here and check out our beautiful Danish design products today! Fantastische aanbiedingen. Specialistisch advies nodig?


Kies uit 5producten vanaf € 00. Let op: alleen te gebruiken als decoratie, niet vullen met water. Bloomingville Bloempotten koop je eenvoudig online bij bol.

Een mooie opvallende pot die in elk interieur past! Deze leuke plantenpot vul je met een mooie (hang)plant, geeft hem een mooi plekje in huis en genieten maar. De zwart metalen pot hangt in een rond ovale frame, voor de extra charme.


Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te. Het prachtige wit porseleinen potje is voorzien van glanzende koperkleurige stippen voor een speels effect. We offer 3days return policy, world wide shipping, fast delivery and secure payment. De gouden onderkant geeft de pot net dat beetje extra, waardoor hij ook leuk staat zonder plant.


Zet het item op je salontafel met een stevige vetplant of in een open wandkast. Persoonlijke klantenservice. Bespaar tot wel via kiesproduct. In het deksel zit een gat om het gemakkelijk te kunnen lichten. Gebruik de pot om producten in te bewaren.


Mooi op zichzelf, maar ook ideaal te combineren met andere bloempotten of accessoires van hetzelfde merk! Het is een ronde bewaarpot met een deksel met een grote lusvormige dekselknop. Kies bijvoorbeeld voor een groene plant om een rustig geheel te creëren of zet er juist een exemplaar met vrolijk gekleurde bloemen in.

De gedetailleerde afwerkingen geven deze pot net dat beetje extra. Het wordt een blikvanger door de drie voetjes die de pot van de grond tillen en hem een luchtige uitstraling. Ze zijn gemaakt van glas en hebben een landelijk reliëf. De Deco Jar is een echte sierpot en daarom niet geschikt om te vullen met water.


Nieuwe pot van het merk bloomingville. Deze vintage bloempot van bloomingville is een eye catcher in het interieur. Je hebt nooit genoeg aan voorraadpotjes. Deze pot met deksel is erg chic en een echte blikvanger in je interieur.


Het is een langwerpige bewaarpot met een deksel met een grote lusvormige dekselknop. Mooie grijze aardewerk bloempot. Wat voor voorraad je ook hebt, wanneer je het opbergt in een pot ziet het er allemaal een stuk georganiseerder uit.


Door de deksel is hij ook nog eens goed afsluitbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts