woensdag 7 februari 2018

Kleuren huis

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Kan je huis wel wat meer kleur gebruiken? Door gekleurde kussens en poefs in de woonkamer te leggen, fleurt de boel lekker op. Ook kleurrijke bloemen, kaarsen en lampenkappen doen het altijd goed. Houd je van kleur , dan breng je met deze tips kleur in huis.


Wit en basic of je hele huis in full colour.

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel. Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Bekijk meer ideeën over Huis kleuren , Muurkleuren en Muur kleuren.


Je huis Feng Shui kleuren geven. Een makkelijke manier om volgens feng shui te leven is door een aantal specifieke kleuren in je huis te brengen. Feng shui zorgt voor meer rust, eenheid en harmonie in huis.

Kleuren huis Bij een woning in Veenendaal mochten wij het schilderwerk buiten opknappen. Deze opdracht draaide om het schilderen van de buitenkant van het gehele huis inclusief de garage in de achtertuin. Alle kleuren van de regenboog in huis halen mag dan wat te veel van het goede zijn, een beetje kleur in huis doet wonderen. Met deze vtwonen-tips fleur je je interieur eenvoudig op.


Kleuren doen niet alleen veel voor je humeur, ze zijn ook dé sfeermakers in huis. Daarnaast kan kleur een ruimte optisch groter doen lijken. Kleuren wekken iets op en het is dan ook handig om te weten wat kleuren met een kamer kunnen doen.


De ene kleur zorgt voor meer inspiratie, de ander geeft je een goed gevoel en bij weer een andere kleur kun je lekker ontspannen. Tip: Het is een grote stap om te bepalen in welke kleur je wilt gaan verven. Om een impressie te krijgen hoe een bepaalde kleur staat in jouw huis kun je onze Flexa Visualizer App downloaden. Deze app geeft de mogelijkheid om je kamer in een bepaalde kleur te bekijken voordat je met de kwasten aan de slag gaat.


Indien je een geel type bent, houdt dit dan in dat je overal geel aanwezig laat zijn in huis ? Het kan best dat jij er juist de kriebels van krijgt en rood in verband brengt met gevaar, omdat je huis ooit in brand heeft gestaan. Betekenis kleuren en combinaties. Toch kunnen we aan de hand van diverse onderzoeken en studies naar kleur een aantal zaken vaststellen.


Bekijk het bord kleuren huis van margreetwerf op Pinterest. Welke kleuren kun je daarbij goed combineren met elkaar en welke sfeer roepen ze op? Kleuren in huis Wat zijn de betekenissen van kleuren die je in huis kunt hebben?

Wanneer je een nieuw interieur zoekt voor je huis , kun je kiezen voor de juiste kleuren. Een huis inrichten kan soms best lastig zijn. Welke stijl kies je, welke materialen en vooral welke kleur ? Veel mensen kiezen dan al gauw voor een neutraal kleurenpallet.


Een veilige keuze, maar niet altijd de meest speciale natuurlijk. Over het algemeen kun je zeggen dat warme kleuren als oranje gastvrij ogen, terwijl koelen kleuren als groen en blauw dat minder hebben. De grootte en ligging van het huis spelen hierbij ook een grote rol.


Laten we samen eens kijken wat de beste kleur voor de gevel van je huis zou kunnen zijn. De kleuren in de app zijn uitgekozen door de redactie van het tijdschrift House Beautiful. Blader door de 6verfkleuren en sorteer op kleur , ruimte en stijl. Lees wat interieurontwerpers te zeggen hebben over de verschillende kleuren en hoe je ze het beste kunt gebruiken.


Maak je eigen kleurstaal door je scherm te vullen met één kleur. Wij zouden graag advies krijgen over de kleur van het huis ( het gesprietste stucwerk) en de kozijnen (van aluminium) met mooie boog aan de bovenkant van het raam en mogelijk ook de kleuren van het hout zoals de tuinpoort en de garagepoort. Elke kleur roept een andere sfeer op en het is belangrijk dat dit bij je meubels, accessoires maar ook bij jezelf past.


Test de kleur eerst door middel van een kleurtester. Toch kan het ingewikkeld zijn om te weten welke kleuren er goed tot hun recht komen in je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts