vrijdag 16 februari 2018

Luxaflex in raam

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Jaloezieën van alle merken op beslist.


Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. InBlindz heeft in de loop der jaren een kwalitatief uitstekende reputatie opgebouwd en we garanderen een betrouwbaar en toekomstbestendig product.

De zonwering kan niet beschadigen tussen het glas en is daarom veel duurzamer dan luxaflex zonwering voor het raam. Ieder raam is anders en vereist een andere afmeting, stof, vorm en licht- of privacy oplossing. Met handgemaakte producten en oog voor veilighei kunnen zij van elk raam iets moois creëren. Wij leveren luxaflex geintergreerd in het dubbel glas. Een vrij nieuw product en meteen al populair vanwege de vele voordelen en het bedienings gemak: Word niet vies (luchtdicht tussen het glas).


Kindvriendelijk, beschadigd niet. Ideaal voor kantel of draaikiep. Wij maken het jaloezie glas exact op maat en naar uw wens.

U kunt de jaloezieën optrekken. Ook op draaikiepramen kunt u een hor laten plaatsen. Let wel op dat de manier van monteren afhankelijk is van het soort draaikiepraam. Heeft u bijvoorbeeld een raam dat van binnen naar buiten open gaat, dan is het handiger om de hor in het kozijn te monteren.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Panelen, jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, lamellen?


Ronde, afgeschuinde of hellende ramen? Het lijkt zo lastig om daar een oplossing voor te vinden, maar omdat wij ieder product voor u op maat maken is voor ons geen raam te raar! Het systeem kleeft namelijk aan het glas, waardoor de raambekleding eenvoudig gemonteerd kan worden zonder te boren of schroeven.


Deze bestelt u bij Home Design Shops. Voor elk type raam of deurkozijn vindt u een passende raam of hordeur van Luxaflex. Vervolgens meten zij de maten nauwkeurig op en beoordelen zij uw kamer en raam om ervoor te zorgen dat de draai- en kiepjaloezie perfect is toegesneden op uw huis.


Om beschadigingen aan de jaloezie en het kozijn te voorkomen is het verstandig te kiezen voor zijgeleiding. Hetzelfde geldt voor jaloezieën die worden gemonteerd op een deur of raam. En voor elk raam en voor iedere deur is er wel een passende oplossing.


De horren worden op maat gemaakt en passen daarom altijd perfect in jouw raam.

De horren zijn samen te stellen in een aantal systeemkleuren en gaaskleuren. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden ze in korte tijd een zeer gewilde raambekleding. Kom voor een passend advies langs bij ons in de winkel. Onsenoortsestraat in Nieuwkuijk.


Voor vrijwel ieder raam een oplossing. In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat frisse lucht naar binnen kan en insecten buiten gehouden worden. Voor – vrijwel – ieder raam of deur is er een passende oplossing mogelijk.


Verzeker u ervan dat de plaats van de bevestiging voldoende deugdelijk is. Luxaflex producten te koop bij Caspar Dekkers Interieurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts