dinsdag 27 februari 2018

Retro behangpapier

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Behangpapier tegen de laagste prijzen. Hier vind je wat jij zoekt!


Retrovision en nog veel meer retro motieven.

Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design. Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. De laatste jaren is retro behang opnieuw erg populair. Echte fans gaan opzoek naar originele behangrollen uit de jaren ’6 ’of ’maar ook de namaak rollen doen het bijzonder goed.


Terug van weggeweest : grote retro behang patronen uit de jaren zeventig. Javascript is uitgeschakeld. Voordelig en Goedkoop retro behang bij onlinebehangpapier.

Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! In de laatste tientallen jaren is retro design in toenemende mate populair geworden op tal van interieurgebieden en zo ook bij behang. Specifieke kleurstelling en geabstraheerde en ook veel afgeronde vormen zijn hierin toonaangevend. Karaktervol zijn deze retro behang dessins te noemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor retro behang dat past bij uw interieur.


Reacties van onze klanten Ons café staat gekend voor zijn originaliteit, sfeer, en vintage decoratie. In het menu links kan je doorklikken naar de gewenste categorie. Bestel retro look kleding bij OTTO. Kijk rustig rond en geniet van het geweldige behang van De Mooiste Muren. Swiet is een webshop voor o. Onze showroom van 350mis open op afspraak.


Vintage oud retro barok behang behangpapier wallpaper bekijk ook onze andere advertenties, meer dan 7dessins vintage behang dir. De vrolijke dessins van Orla Kiely zijn natuurlijk kind aan huis in. Online behangpapier kopen.


In de webshop kan je ook kiezen tussen het inlijmen van het behang of de muur, en tussen behang dat makkelijk of moeilijk te verwijderen is. Ontdek alvast hoe je behangpapier verwijdert. Eens je weet welk behang je wilt, is het makkelijk om alle behangbenodigheden online aan te kopen.

Onze stylistes helpen u graag aan een gratis uitgebreid advies op maat en een kopje vers gemalen koffie. Elke behang bestelling vanaf euro wordt g ratis verzonden ! Kleurrijke lijnpatronen en oversized bloemenpatronen horen dus weer helemaal thuis in een modern interieur. Om een trendy look te verkrijgen worden de behangmotieven wel niet meer aangewend zoals in grootmoeders tijd! Retro behangpapier is terug van weggeweest en hipper dan ooit! Begin van een dialoogscherm, inclusief navigatie met tabs om een account aan te maken of op een bestaand account aan te melden.


Zowel registratie als aanmelding. We sturen dan een link om uw wachtwoord te herstellen. Vintage behangpapier met populaire prints uit de jaren ’6 ’of ’zijn te verkrijgen in verschillende soorten.


Tegenwoordig is behangpapier sterker en makkelijker aan te brengen. Vliesbehang is erg makkelijk aan te brengen. Dit originele behang is ideaal om een accentmuur mee in te kleden! De retro motieven en vrolijke patronen zijn weer helemaal in en zorgen voor het populaire Scandinavische effect. Het klassieke behangpapier is nog steeds erg populair, maar het verliest toch wat aan marktaandeel.


Dit wordt deels ingenomen door retro behang. Vooral de soorten behang uit de jaren vijftig, zestig en zeventig zijn erg populair. Groot aanbod trendy behang van alle bekende topmerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts