woensdag 21 februari 2018

Ral 7016 sigma

Bekijk ons assortiment en Bestel! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.

Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig? Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Dit product is ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen. Ook te gebruiken voor het aflakken van voorbehandelde metalen en kunststoffen.


Inhoudsmaat is 7milliliter. Wij mengen elke verfsoort perfect voor jouw klus op kleur met onze professionele verfmengmachines.

Kies voor kwaliteit en bestel deze grijze kleur in een kwaliteitsproduct. Je kunt de kleur prima gebruiken voor lak of houtwerk. Een matte look van deze donkere kleur geeft en extra stoer en robuust effect. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf. Het maakt onderdeel uit van de Ral -kleurencollectie.


Deze hoogglanzende verf is krasvast en geeft je woning een compleet nieuwe uitstraling. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier.


De RAL KKleurenwaaier heeft een uitgekiend kleurenpalet van 1van de meest gekozen klassieke kleuren. De handzame RAL KKleurenwaaier is zonder meer zeer praktisch in het dagelijkse gebruik. Rendement van de sigma s2u satin is ongeveer 16mper liter afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte die men aanbrengt. Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Vorige Artikel van Volgende. Het product is prettig verwerkbaar.

De verf na droging is har kras- en sl. Voor 14:uur besteld en betaal morgen in huis (behalve zaterdag en zondag) Topmerken voor een scherpe prijs. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren.


Sigma S2U Satin is een fraaie,. Alle benodigheden voor uw klus! Deze antracietgrijze verf is geschikt voor muren, plafonds, betonnen ondergronden, metsel- en pleisterwerk, gipsplaten en glasweefsel, en is daarom multi-inzetbaar.


Hier vindt u alle verfkleuren van RAL ! Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts