maandag 26 februari 2018

Wijsheid tegeltjes

Kortom, voor elke gelegenheid een uniek en zeer persoonlijk geschenk! Deze wijsheden , gezegdes, spreuken en uitspraken zijn klassiekers. Je kunt natuurlijk ook zelf een tegeltje ontwerpen naar wens in onze maak-het-zelf categorie. Personaliseer de tegeltje door jouw eigen spreuk, quote of andere tekst toe te voegen. Daarnaast kun je ook een foto op de tegel plaatsen.


Ben je op zoek naar de allerleukste spreuken, tegeltjes en wijsheden ? De tegeltjes wijsheden zijn zeer uiteenlopen van een diepgaande boeddhistische wijsheid tot aan een hele grappige tegeltjes wijsheid. Hieronder hebben wij een leuk overzicht gemaakt met de meest voorkomende tegeltjes wijsheden. Een lekker koud biertje, een goed glas wijn of een heerlijke cocktail. Geniet jij ook zo van alcohol?


Speciaal voor alcoholisten alcoholliefhebbers, hebben wij de leukste wijsheden over het goedje verzameld. Je bestelt al een tegeltje vanaf €95. Verschillende wijsheden Zoals gezegd zijn wijsheden er in allerlei soorten en maten en opgedeeld ook in alfabetische volgorden. Met de wijsheden A, zijn de volgende wijsheden gerangschikt, wijsheden albert einstein, wijsheden angst, wijsheden afscheid en wijsheden alcohol. Maak je eigen tegeltjeshumor!


En deel hem met je vrienden. Een tegeltje maken met wijsheid , spreuk, foto of logo! Unieke tegeltjes maken met korting. Wees creatief met tegeltjeswijsheden of spreuken.


Hier uw tegeltjes wijsheid ? Binnen deze categorie kunt u een keuze maken uit verschillende tegeltjes , de tegeltjes zijn genummer het meest populaire tegeltje staat bovenaan, dit is tegeltje nr23. Tegeltjes Wijsheden is een nieuwe pagina op deze site. Bestel hier uw favoriete spreuktegel. Voor elke gelegenheid een passende spreuk. Deze spreuk tegeltjes kun je voorzien van je eigen spreuk.


Wijsheid tegeltjes

De spreuk tegeltjes worden binnen uur bezorgd. Spreuken tegeltjes met een leuke spreuk gezocht? Spreuktegeltjes zijn leuk om thuis op te hangn. Je kunt de spreukentegeltjes ook gebruiken als cadeau. Heb je een leuke spreuk voor op een tegeltje gevonden?


Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. Op zoek naar leuke tegeltjes wijsheid ? Bijvoorbeeld voor op een echt tegeltje?


Wijsheid tegeltjes

Ga je zelf een wijsheid bedenken of kies je een mooie wijsheid die al bestaat? Het is helemaal aan jouw bij het maken van een tegeltje met wijsheid. Wanneer je inspiratie zoekt hebben wij alvast een aantal mooie voorbeelden klaarliggen.


Vijf leuke tegeltjeswijsheden met uitleg. Je kent ze vast wel: de tegeltjeswijsheden. Zo’n wijsheid kan soms zoveel gebruikt worden dat de kracht ervan verloren gaat. Toch is de boodschap van deze wijsheden zo belangrijk dat je er even bij stil moet staan.


Wijsheid tegeltjes

De enige echte onvervalste en niet meer weg te denken tegeltjes agenda! Ieder jaar weer een absolute topper. Onze tegeltjes zijn keramisch, gebakken tegeltjes ! TEGELTJES bedrukt met je eigen spreuk of foto.


Op werkdagen voor 16u bestel dezelfde dag verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts