woensdag 14 februari 2018

Kunststof vijverbakken rechthoekig

Bespaar tot wel via kiesproduct. Diverse vormen vijverbakken. Laat uw wensen weten en wij helpen u graag met uw vijverbak. Welkom op kunststofvijverbakken. Wij zijn specialist in het vervaardigen van kunststof vijverbakken in allerlei formaten.


In onze webshop vind u standaard formaten van zowel grote als kleine vijverbakken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Op basis van uw wensen produceren wij dan een vijver op maat. Ook onderhoudsvrije vijverbakken.


Verschillende soorten vijverbakken. Voor een strakke tuin met veel lijnen is een rechthoekige vijverbak het meest geschikt. De randen zijn goed te verbergen met sierstenen.


Kunststof vijverbakken rechthoekig

Ook zijn er vijverbakken te verkrijgen met ronde vormen en verschillende lagen. Vijverbakken zijn in tal van maten en vormen te bestellen. HdPE vijverbakken zijn zeer geschikt als koivijver, visvijver of zwemvijver. De HdPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof platen, waar deze bakken van gemaakt worden zijn standaard 10mm dik en UV- en ozonbestendig.


Het heeft dus een veel langere levensduur dan elk ander materiaal. De ingewikkelde klus van het bepalen van de juiste vorm en de afmetingen van een vijver kunt u dan overslaan. Voorgevormde vijvers zijn meestal gemaakt van verschillende soorten kunststof. Zelf een vijver aanleggen in uw tuin is niet meer de moeilijkste klus.


Met de fonteinvijver PE rechthoekig kunt u in een handomdraai genieten van een prachtige vijver! Het enigste wat u hoeft te doen is een gat graven of voor u laten graven, de voorgevormde vijverbak erin plaatsen en de juiste benodigdheden aanschaffen om uw tuinvijver sfeervol. De keuze van de voorgevormde vijver baseert u uiteraard onder andere op de afmetingen van de vijver, maar ook op wat u met uw voorgevormde vijver wilt doen. Indien u van plan bent om vissen in uw voorgevormde vijver te plaatsen, houdt dan rekening dat u een wat grotere vijverbak neemt. Rechthoekige vijvers Afdeknetten.


Polyester vijverbak rechthoek. Onverwoestbare HdPE kwaliteit, directe afname bij de fabrikant. In onze shop hebben we een kunststof vijverbak en een vijverbak in de rechthoekige vorm.


Kunststof vijverbakken rechthoekig

Je kunt een vijverbak ingraven, maar ook bovengronds neerzetten en rondom afwerken met hout, bamboe of steen. Een vijverbak is een kunststof bak, waarin je eenvoudig je eigen vijver kunt maken. Er zijn vele soorten en maten vijverbakken. Kies jij een grillige natuurlijke vorm?


Of ga je voor meerdere kleinere bakken, verbonden door een waterstroom? Kunststof vijverbak (hdpe) op maat gemaakt. Ronde, vierkante of rechthoekige vijverbakken , TOP kwaliteit. Ook te gebruiken als plantenbak en of kweekbak! Advies op maat van experts.


Vandaag bestel morgen in Huis! Ook kun je er voor kiezen om de vijverbak maar gedeeltelijk in te graven om zo een verhoogde vijver te creëren. Zo is een rechthoekige vorm meer geschikt voor een strakke tuin en de ronde vormen passen beter in een natuurlijke omgeving.


Hierdoor kun je een rijke variantie aan vijverplanten plaatsen in een vijverbak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts