woensdag 14 februari 2018

Tekststicker

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Deze tekststicker is eenvoudig aan te brengen en beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Voeg er een naam toe voor de kinderkamer voor maar €extra. Je kunt op onze website namelijk zelf je stickers ontwerpen.


Bestel snel en voordelig een decoratieve spreuk als tekststicker voor uw muur.

Een betaalbare en eenvoudige manier om uw meubels, muren en deuren in style te brengen. Onze muurteksten kunnen eenvoudig worden geplakt op verschillende ondergronden. Bovendien worden de stickers gesneden uit duurzame folie voor een gegarandeerde lange levensduur! Je ontvangt de tekststicker met een applicatiefolie zodat je de tekststicker eenvoudig kunt aanbrengen.


Bestel je een tekststicker in een groot formaat, dan kan het zijn dat je stickers in meerdere delen worden gelever dit komt omdat de tekst in sommige gevallen te lang is en niet uit één rol gesneden kan worden. Volgens de wet mag niet overal gerookt worden door de schadelijke meerook. Zelf een tekststicker ontwerpen.

Hier kunt u uw eigen stickers maken. Via deze gratis sticker design tool kunt u makkelijk uw eigen gekozen tekst invoeren. Onze software laat direct zien hoe uw sticker eruit komt te zien. Kies vervolgens uit een groot aantal lettertypes, kleuren en maten en ook dan veranderd direct en helemaal automatisch het.


De mooiste en meest veelzijdige auto stickers bestellen bij Stickermaster. Wilt u graag reclame maken op uw auto? Mischien heeft u wel een lelijke kras in de lak of. Versier je raam met deze leuke kerstballen. De set bestaat uit: ∙ x kerstballen van x 1cm.


Gepersonaliseerde artikelen of tekst, kunnen NIET retour! Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele typ-en. Leuk om als muursticker te gebruiken of op een bord te plakken. Deze muursticker staat erg leuk in bijvoorbeeld de keuken of boven de eettafel. Leuke tekststicker voor bijvoorbeeld op een bankje in de tuin.


Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.

Een mooi en lief lettertype, wat wel bij Mees past. Bij een korte naam wordt de tekst hoger, dan bij een langere naam. Hoe vaak op een dag wordt het niet gezegd: Carpe Diem.


Kies uit het totaal assortiment stickers. Van vinyl stickers tot textielstickers. Tekststicker Eet Smakelijk. Laat unieke stickers maken bij Stickerkoning. De muursticker heeft één kleur en de eigen muur is zichtbaar tussen de verschillende delen van de sticker.


De sticker is in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Wij maken stickers met uw eigen tekst. Ontwerp uw sticker via deze website in de door u zelf gekozen kleur, maat en lettertype.


Voor bv tekststicker , naamsticker, reclamesticker. We leveren ze als losse plakletters aan. Tegelstickers voor de badkamer en de keuken.


Stickers, etiketten en etiket stickers snel en eenvoudig besteld. Alle Formaten en Materialen. Eenvoudig stickers bestellen bij Stickerkoning.


Wij bedrukken stickers in elke gewenste vorm, maat en kleur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts