maandag 12 februari 2018

Oudroze behang

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Vind oud roze het nu op Kensaq. Ben je op zoek naar roze behang om jouw interieur helemaal af te maken?


Filter eenvoudig verder aan de linkerkant binnen de categorie roze behang op bijvoorbeeld thema, merk of collectie. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!

Dit sfeervolle behang met visgraat motief in oudroze past perfect bij een Scandinavische woonstijl. Een Scandinavisch interieur oogt licht en rustgeven maar is tegelijkertijd ook warm en gezellig. Met vliesbehang wordt behangen een fluitje van een cent: Lijm de muur in en breng het behang droog aan. Je hebt geen behangtafel nodig en zelfs jaren later is het behang ook weer eenvoudig droog te verwijderen.


Op zoek naar roze behang ? Wil je lichtroze of juist donkerroze behang ? Bij Kwantum vind je altijd het voordeligste roze behang.

Innocence Veertjes behang roze. En niet alleen dat, ook bedekt behang scheuren en gaten in muren met een mooi patroon of een subtiele textuur. Echte creatievelingen gebruiken behang zelfs om een trap of de binnenkant van een kast te bewerken. Goedkoop mooi behang kopen? Dit prachtige behang met een lotusbloem in oudroze is gebaseerd op een afbeelding uit de collectie van het Rijksmuseum.


Met dit behang haal je een stukje Rijksmuseum in huis en maak je van je wand een waar kunstwerk. Behang nu al vanaf €online. Airtex: Een grote wereldkaart op behang over de gehele muur van je slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte? Voor grote oppervlaktes is Airtex behang ideaal. Je wereldkaart wordt uit één stuk behang gehaald!


Airtex scheurt niet, kreukt niet en is eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is dit behang eenvoudig te verwijderen en herbruikbaar! Onderstaande foto laat dat heel mooi zien, waar verschillende roze en rode tinten op een hele stijlvolle manier zijn gebruikt.


De oud roze muur speelt de hoofdrol, samen met de bordeaux rode plafond. Zowel de lambrisering als de strak gestuukte muur zijn oud roze geverf die heel erg lijkt op de oud roze mengverf Iets appel van Flexa. Of je nu voor opvallend of subtiel gaat, je vindt het in ons uitgebreide assortiment.

Sprankelende roze tinten zoals perzik, koraal of zalm zorgen voor een levendige sfeer. In dit kleurpalet vind je deze keer oudroze verfkleuren. Met onder andere de prachtige kleur ‘Frans roze’ uit de Flexa Homemade collectie. Een romantisch palet dat het prachtig doet in de woonkamer of slaapkamer.


Het is misschien lastig om via je scherm een goede indruk te krijgen van de kwaliteit van onze materialen. Tegen een kleine vergoeding sturen wij u een proefstukje op van het gewenste materiaal, zodat u thuis het materiaal kunt beoordelen en eventueel de materialen kunt vergelijken. Hoge kwaliteit, gratis geleverd en grote collectie.


Je hebt namelijk geen plaktafel nodig, kunt schoon en droog werken en het is makkelijk op maat te snijden. Pip Studio behang is gedrukt op smartpaper (vliesbehang) wat behangen heel makkelijk maakt. En zelfs jaren later kan je het eenvoudig droog verwijderen. Een behang met een sprekend patroon of kleuren die mooi de meubels complementeren maakt de kamer één geheel en geeft het een knusse of juist speelse indruk.


Het is niet altijd nodig, of zelfs aan te raden, om alle muren te behangen. Het vintage behang oudroze heeft een prachtige matte linnen structuur, een prachtig effect met het motief van oude tapijten tegen de muren in je woon- of slaapkamer. Dit oudroze vliesbehang met vintage medaillon is makkelijk te plaatsen, ideaal in een barok of urban interieur. Warmte en gezelligheid zijn troef bij dit vintage behang.


Flexa Strak op de muur muurverf in de kleur oudroze en een matte finish. De muurverf heeft een hoge kleurkwaliteit, is watergedragen en eenvoudig aan te brengen. Flexa muurverf Strak op de Muur is geschikt voor alle muren en plafonds binnenshuis, ook voor de badkamer en keuken. De inhoudsmaat is liter. Superlieve dierenvriendjes die je kindje graag gezelschap houden in de nieuwe kinderkamer.


Met de posters van PLOF maak je het kamertje helemaal af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts