donderdag 22 februari 2018

Muursticker safari

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Je kunt nu elke dag op safari in Afrika gaan in eigen huis met deze muursticker.


De olifanten, leeuwen en giraffen lopen vanaf de muur bijna je kamer in.

Krijg een echt safarigevoel in de kinderkamer met deze muurstickers van olifanten, zebra’s, giraffen, nijlpaarden, tijgers en meer! De set muurstickers bevat hoge kwaliteit muurstickers welke eenvoudig zijn aan te brengen. U kunt de gewenste afmeting en kleur kiezen met behulp van de. Een leuke set muurstickers van een schattig konijntje in aquarel stijl. Koop je de leukste muurstickers voor de slaapkamer met wilde dieren zoals muursticker giraf, muursticker aap, muursticker tijger, muursticker zebra, muursticker leeuw of de stoere muursticker met gorilla.


Roommates muursticker safari. Deze interieursticker is gesneden uit viniel, waardoor alleen het patroon zelf op de muur wordt geplakt zonder randen rondom het ontwerp.

Als je op zoek bent naar een echte junglekamer mag deze panda op safari daar niet in ontbreken! De meest schattige panda uit de wall-art collectie gaat op safari ! Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse afmetingen. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen resten achter bij het verwijderen. Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art.


De serie Safari Friends bestaat uit allerlei dieren uit het wild zoals een leeuwtje, lovebirds, een olifant en stokstaartje. De muursticker Safari Friends Set van KEK Amsterdam is een set van vier muurstickers , waar je een eigen creatie van kan maken op de muur. De Safari Friends Set bestaat uit een leeuwwelp, zwarte panterwelp, luipaardwelp en lynxwelp. De waterbestendige muurstickers kan je gemakkelijk schoonmaken. Jungle muursticker Safari WT.


Giraf is ook op verzoek kleiner af te drukken om bijvoorbeeld op een deur of kast te kunnen plakken. Geef dan bij opmerkingen aan hoe hoog onze vriend mag worden. De stickers zijn al gesneden.


Een leuke muursticker van een landschap dat je doet denken aan een safari in Afrika.

Super grote muursticker van een giraf op safari. Op deze wandsticker ziet u een typische Afrikaanse boom met hiernaast olifanten en een paar vliegende vogels. Dat kan natuurlijk van alles zijn, dus we gaan er verder op in.


Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een versiering voor de kinderkamer, voor je werkkamer, je winkel, de babykamer of je woonkamer, keuken enzovoort, enzovoort, enzovoort. Een prachtige muursticker met de dieren uit het safari thema. De muursticker is alleen geschikt voor gladde ondergronden. Dit grote stickervel bestaat uit verschillende wilde dieren.


De afmeting van de dieren op dit stickervel is gelijk aan de losse muurstickers uit deze collectie. Deze set bestaat uit muurstickers. Samen met de dieren in frisse kleuren en trendy patronen is het een echte blikvanger in de kinderkamer of babykamer.


Afmeting 78cm hoog en 160cm breed. Prachtige safari stickers om je muren of meubels mee te versieren. Superleuk voor de avonturier! Bij van Ikke vind je een groot assortiment zelf ontworpen muurstickers voor de babykamer en kinderkamer. Met deze full-color muurstickers breng je eenvoudig en snel kleur en vrolijkheid aan in de slaapkamer van jouw kroost.


Muurstickers Safari kinderkamer decoratie sticker muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts